Együtt-kampány a Triumphtól

Hírek

Új, globális kampánnyal jelentkezik a Triumph, a világ egyik vezető női fehérnemű márkája, #TogetherWeTriumph néven. 2018-ban a márka új kreatív irányvonalat képvisel, a női egyenjogúságot, a kölcsönös megerősítést és az összetartozást támogatva.

Az elmúlt 130 évben a Triumph töretlenül támogatta a nőket, termékeikkel magabiztosságot kölcsönözve viselőinek, különösen ügyelve arra, hogy kínálatuk minden méretben és formában elérhető legyen. A tervezéstől a fejlesztésen át a kivitelezésig több mint ezer kollégájuk dolgozik azt szem előtt tartva, hogy együtt, összefogással minden lehetséges. A most induló #TogetherWeTriumph célja, hogy a nőket ünnepelje világszerte.

Az új kampány alapját a női megerősítés és a női erő képviselete adja. A kedvességet és a megértést olyan, a valódi életből merített pillanatokon keresztül mutatja be, mint amikor nőtársunk egy bajlódó anyuka segítségére siet, vagy amikor egy barát segítő kezet nyújt. Ezeknek a szolidaritást sugárzó momentumoknak az összessége az igazi „Triumph” pillanat, amely demonstrálja, hogy a nők együtt erősebbek, és még erősebbek, amikor a Triumph támogatja őket nap, mint nap.

Markus Spiesshofer, a Triumph ügyvezető partnere így fogalmazott a cég közleményében: Nem titok, hogy minden erős nő mögött egy másik erős nő áll, aki inspirálja és segíti. Ez az, amit mi ünnepelni szeretnénk. Emellett kampányunk egy hatalmas tisztelgés a Triumph család előtt is, köszönettel tartozunk a munkatársainknak szerte a világon, amiért folyamatosan azon dolgoznak, hogy a nők igényeit minél magasabb színvonalon szolgálják ki. Manapság a női megerősítés egy hihetetlenül fontos üzenet, ami megérdemli a támogatásunkat.

2018-as kampányunk főként online felületeken és a közösségi médiában lesz elérhető. Ezzel is az a célunk, hogy a vásárlóinkkal még közvetlenebb kapcsolatot építhessünk, hiszen ők vannak a középpontban – tette hozzá Suzanne McKenna, a márka vezetője.

SOCIAL MEDIA