Egyedi tervezésű, LEGO-kockákból épített órával lepi meg vásárlóit a Cordia

Hírek Kiemelt

Különleges ajándékkal várja új otthonukba beköltöző vásárlóit Magyarország vezető lakásfejlesztője, a Cordia. A meglepetéssel ügyfeleinek bizalmát köszöni meg a vállalat, mely idén rekordszámú, 1800 új lakás átadását tervez, emellett pedig év során több új fejlesztés keretében 800 otthonnal bővíti kínálatát.

 

Limitált kiadású, kizárólag a Cordia ügyfeleknek tervezett, több mint 180 alkatrészből álló, egyedi, LEGO-kockákból épített asztali órát kap ajándékba minden új Cordia lakástulajdonos. Az órát az ingatlan birtokbavételekor, LEGO-szettként kapják meg a tulajdonosok, mely az összeszerelési útmutatót követve könnyedén lakásuk első kiegészítője lehet.

Az órákat a hazai alapítású, különleges, egyedi tervezésű, LEGO-kockákból épített tárgyakra specializálódott WE LOVE WHAT YOU BUILD csapata álmodta meg. A Cordia otthonok tökéletes kelléke az egyedi óra, hiszen az új otthonunkban eltöltött évek úgy épülnek majd egymásra, mint a LEGO-kockák – üzenik alkotásukkal a tervezők.

A tavalyi 1100 után a 2021-ben a Cordia közel 1800 lakás átadását tervezi. A lakásfejlesztő cég kínálatában jelenleg több mint 700 lakás érhető el, ezekből 600 CSOK– és áfavisszaigénylés-képes. Azok, akik gyorsan szeretnének új otthonukba költözni, jelenleg 10 kulcsrakész, valamint 120, már tavasszal birtokba vehető lakásból válogathatnak, de a 700-as mennyiség fennmaradó része is 1-2 éven belül beköltözhető lesz.

A pandémiás időszakban sem álltak le a munka a vállalatnál: az építkezéseken a munkálatok a szigorú járványvédelmi előírások betartása mellett folytatódnak, és persze a lakások ügyintézése, átadása is biztonságos körülmények között zajlik a tavaly bevezetett teljeskörű online ügyintézésnek köszönhetően.

 

SOCIAL MEDIA