Budapesten tart toborzó eseményt az ALDI – 100 nyitott állással várják a fővárosi és Pest megyei álláskeresőket

Karrier Kiemelt

Újabb lépéssel mutatkozik be az ALDI Magyarország jövőbeli munkavállalói számára. A vállalat eddig áruházaknál tartott nyílt napokat, most viszont toborzó eseményt tart a fővárosban, amelyen bármely álláskereső részt vehet.

 

A 2022. február 10-én Budapesten, az Erzsébet téri Akvárium Klub Aranyhal Konferencia Központjában megtartandó rendezvényre minden olyan jelentkezőt várnak, aki szeretne közelebbről, első kézből tájékozódni a cég Regionális értékesítési vezetőitől a nyitott pozíciókról, a munkavégzési keretekről és lehetőségekről, valamint azokat, akik számára a közvetlen információk mellett kiemelten fontos a munkakeresési idő lerövidítése, a személyes találkozó és a segítségnyújtás az álláskeresés folyamatában.

A toborzó napon az áruházlánc a fővárosban és a Pest megyében található üzleteiben elérhető Bolti eladó pozíciókra keres kollégákat. A délelőtt 10-től este 18 óráig tartó toborzórendezvényen a résztvevők személyesen találkozhatnak az ALDI áruházvezetőivel és a HR munkatársaival. A toborzáson a jelentkezési folyamat egy napra, egyetlen alkalomra rövidül: a nyitott pozíciók iránt érdeklődőknek elég egy aktuális papíralapú önéletrajzzal érkezniük, a toborzó kollégák segítenek a helyszínen feltölteni az adatokat a vállalat digitális HR-rendszerébe, majd a feladatkörökről, juttatásokról, előre lépési lehetőségekről szóló tájékoztatás után a helyszínen sor kerülhet egy személyes interjúra.

Az ALDI 2022. január 1-jétől valamennyi munkakörben 8 százalékkal emelte dolgozói bérét, és továbbra is kiemelten honorálja a lojális, az ALDI-val hosszú távú karriert tervező kollégákat. A fővárosban az ALDI bolti eladóinak kezdőbére heti 40 órás munkavégzés esetében bruttó 377 100 forint, a pozícióban elérhető legmagasabb bér pedig bruttó 474 900 forint. A vállalat bérezési politikájában fontos az elkötelezettség: minél hosszabb, az ALDI-nál eltöltött munkaviszonnyal rendelkezik a munkavállaló, annál magasabb bért kap, a bérsávokat pedig már az első munkanapján megismeri a munkatárs, így kiszámíthatóan tervezheti karrierjét. A pályakezdő kollégák számára természetesen az ALDI által kínált pozíciók is lehetőséget nyújtanak a 25 év alatti fiataloknak járó adómentesség igénybevételére.

Az ALDI toborzónapjára még előzetes regisztráció sem szükséges, a rendezvényt bárki bármikor felkeresheti.

Az eseményről részletek az ALDI Karrier Facebook oldalán találhatók, a nyitott pozíciókról pedig az ALDI Karrier honlapján lehet tájékozódni.

 

SOCIAL MEDIA