Benne vagy? Új kampány az új buliszezonra

Hírek

A Jägermeister hazai fejlesztésű kampánnyal indítja a 2014-es szezont, a cél a nagyvárosi fiatalok megszólítása.

A Mast-Jägermeister SE és a BOLS Hungary Kft. számára fontos cél volt, hogy a világ első számú keserűlikőr márkája egy kifejezetten Magyarországra gyártott, hazai reklámügynökséggel fejlesztett kampánnyal kezdje a 2014-es buliszezont. A DDB Reklámügynökség többhónapos munkájának eredménye az a reklámfilm, amelyet a nézők először április 12-én este láthatnak az RTL Klub csatornáján 60 másodperces hosszúságban.

Az „Are You In?” vagyis a „Benne vagy?” névre keresztelt kampánnyal a Jägermeister népszerűségét szeretnék növelni a nagyvárosi fiatalok körében. A legfontosabb, amit a márka meg akart mutatni magáról, hogy mennyire megérti az éjszakának nekivágó baráti társaságok világát, az őket összekötő érzést, a nagyvárosi kalandvágyat. Azokat a pillanatokat, amelyeket leginkább a barátaival élvez az ember. Lehetnek ezek spontán kialakult helyzetek, vagy közösen eltervezett éjszakai kalandok, a lényeg az, hogy együtt csináljuk és együtt ünnepeljük meg a barátainkkal és egy pohár Jägermeisterrel.

Tordai Péter, a DDB Reklámügynökség vezető kreatív igazgatója az új reklámfilmmel kapcsolatban a legnagyobb kihívásnak azt tartja, hogy autentikus módon, a valóságot jól tükrözően, ám mégis ikonikusan, inspiratívan tudja átadni a történetet: “Ehhez a történetmeséléshez tökéletesen illettek a lassított képek és a felvállaltan lassabb tempójú zene. Így az éjszakai élet minden részlete felnagyítódott. Fontossá tettük azokat a pillanatokat, amelyek meghatároznak egy igazán emlékezetes estét.”

A film készítését a szokásosnál hosszabb kreatív fejlesztés előzte meg. Három hónapon át készítették elő és véglegesítették a filmet. “A főszereplőinkkel hatalmas szerencsénk volt, még hajnal négykor is úgy ugráltak a vízbe, mintha tényleg egy partin lennének. Ehhez persze a rendezők és a stáb lelkesedése és fáradhatatlansága is nagy segítség volt.” – mesél a forgatás részleteiről Tordai Péter – “A rendezők az olasz Tommaso Berté és Paolo Borgato rendezőpáros voltak, az operatőrük pedig Pohárnok Gergő. Szakmai tudásukkal és kreativitásukkal nagyban hozzájárultak, hogy a Jägermeister számára itthon is valóban ikonikus reklámfilm készüljön.”

A Jägermeister Magyarország elsőszámú prémium kategóriás import szeszesital márkája, hazánkban a BOLS Hungary Kft. évente több mint 1,5 millió litert értékesít belőle. Ezzel az eredménnyel előkelő helyet vívott ki magának Magyarország. Mi vagyunk az egyik, Jägermeistert a legnagyobb mennyiségben értékesítő ország a világon.

(Fotó: Mast-Jägermeister SE honlap)

 

SOCIAL MEDIA