Benkő, Mihály, Kóbor elment – jön az Omega Testamentum

Tejszínhub

Az Omega együttes három meghatározó tagjának halála után Omega Testamentum néven jön létre új formáció – közölte Trunkos András menedzser. 

 

Az elmúlt másfél évben több tragédia is sújtotta az Omega zenekarát: 2020 novemberében meghalt Benkő László, pár nappal később Mihály Tamás, tavaly decemberben pedig a frontember, Kóbor János is elment. A zenekar menedzsere, Trunkos András a megerősítette, hogy az Omega kalandjai folytatódnak, méghozzá új néven és új tagokkal Debreczeni Ferenc és Szöllőssy Kata mellett – írja a 24.hu.

„Omega Testamentum néven szeretnék összehozni egy zenekart, amelyben Ciki benne van, Kati is benne van, és megtaláltam a gitárost, akit úgy hívnak, hogy Maróthy Zoltán” – mondta Trunkos.

Szöllőssy Kata basszusgitáros öt évvel ezelőtt kezdett együtt zenélni az Omegával, és hamarosan igen közeli kapcsolatba került Debreczeni Ferenc dobossal. Maróthy Zoltán gitáros ismert figurája a magyar könnyűzenének, ő a KMK, az Ossian, a Fahrenheit, a Kiss Forever Band alapító tagja, Koncz Zsuzsa állandó gitárosa, az East korábbi tiszteletbeli tagja.

 

Forrás: 24.hu

Kép: Facebook

 

SOCIAL MEDIA