Az Unilever több mint 100 millió forint értékű kézhigiéniai adománnyal támogatja a Magyar Máltai Szeretetszolgálatot

Hírek

Ezúttal a Magyar Máltai Szeretetszolgálat munkáját segíti több mint 100 millió forint értékű higiénikus kézgél adományával az Unilever kézhigiéniai márkája, a Lifebuoy.

 

Az Unilever Magyarország Lifebuoy márkája révén a Magyar Máltai Szeretetszolgálat munkájához és a szervezet által támogatott rászorulók ellátásához is hozzájárul ez év végén. A vállalat közel 126 ezer darab Lifebuoy terméket adományozott a szervezetnek, több mint 100 millió forint értékben.

„A Lifebuoynak már 1894 óta az a globális küldetése, hogy alapjaiban változtassa meg a kézmosási és a kézhigiéniai szokásokat világszerte több mint 60 országban. Ma a világjárvány következtében a fejlődő és fejlett országokban egyaránt fontos, hogy elérhetővé tegyük a megfelelő kézhigiéniát. Nagy öröm számunkra, hogy a márkával idén már második alkalommal segíthetünk, hiszen korábban az Országos Mentőszolgálatot is támogattuk termékeinkkel” – mondta Takács Linda, az Unilever Szépségápolási Kategóriáért felelős magyarországi vezetője.

A Lifebuoy termékek között megtalálható a folyékony szappan, a higiénikus kéztörlő kendő, valamint a higiénikus kézgél és kézspray is. A Magyar Máltai Szeretetszolgálatnak adományozott Lifebuoy Total higiénikus kézgél termékek antibakteriális összetevőt, alkoholt, valamint E- és B3-vitamint tartalmazó formulája segít eltávolítani a baktériumokat és megvédeni a kezeket a kiszáradástó

 

SOCIAL MEDIA