Az Unilever testápolási márkái lesznek a 2023-as FIFA Női Labdarúgó-világbajnokság hivatalos támogatói

Hírek Kiemelt

A szponzoráció részeként az Unilever támogatja a FIFA női labdarúgás fejlesztési programját. A 2020-ban indított kezdeményezés célja, hogy lehetőségeket biztosítson a sportolni vágyó hölgyek számára, illetve ösztönözze a női labdarúgás folyamatos növekedését világszerte.

 

A 2023-as labdarúgó-vb a világ legnagyobb önálló női sporteseménye, amely becslések szerint kétmilliárd embert fog elérni. A FIFA a 64 mérkőzésre összesen 1,5 millió látogatóval tervez, így kiváló lehetőséget biztosít arra, hogy minél több hölgyet ösztönözzön a sportolásra. Az Unilever a legalacsonyabbtól kezdve a FIFA csúcsbajnokságáig minden szinten lehetőséget kap arra, hogy az elkövetkező években összesen 80 000 testápolási terméket tartalmazó ajándékcsomagot juttasson el a szurkolóknak.

Fabian Garcia, az Unilever Personal Care üzletág elnöke így nyilatkozott: „A 2023-as FIFA Női Labdarúgó-világbajnoksággal közös együttműködésnek köszönhetően a márkáink egy hatalmas és rendkívül elkötelezett közönséggel kerülnek kapcsolatba. Ez egy nagyszerű lehetőség számunkra, hogy a női futballrajongók egyre növekvő közönségét elérjük, bizonyítsuk és építsük a márkák erejét, amelyek ezáltal előmozdítják a nemek közötti egyenlőséget a sportban és támogatják a női sportolók jövőbeli generációit.”

Fatma Samoura, a FIFA főtitkára hozzátette: „Az Unileverhez a világ legnagyobb és legbefolyásosabb fogyasztói márkái tartoznak, és hihetetlenül izgatottak vagyunk, hogy csatlakoznak hozzánk az ausztráliai és új-zélandi utazásunkon. A 2023-as év mérföldkő lesz a női labdarúgás számára, és az Unilever ideális szponzor ahhoz, hogy segítsen nekünk a játék globális fejlődésében idén és azon túl is.”

 

SOCIAL MEDIA