Az olasz Leone sportszergyártó termékeit kínálja a hazai webáruház

Hírek

A küzdősportok hazai követőinek jó eséllyel nem kell bemutatni ifjabb és idősebb Kurdy Istvánt, akik a thai boksz szcéna megkerülhetetlen alakjai, de tevékénységük jóval túlmutat a sportág keretein.

 

A küzdősportok világában elsődleges szempontnak számít a megfelelő felszerelés kiválasztása, amely nem minden esetben egyszerű, hiszen kezdőként még nem tudhatjuk, mi a megfelelő számunkra. Aki pedig régebb óta jártas ebben az életformában, keresi a lehető legjobb termékeket, amelyek hosszabb távon bírják a gyűrődést. Ha kezdőként keresed a neked valót, vagy profiként szeretnél a lehető legjobb márkában edzeni, van egy jó hírünk, ugyanis a Leone 1947 bámulatos változatossággal kínálja a lehető legjobb minőségű termékeket.

Boxkesztyű és minden más, ami egy harcosnak kellhet

Az olasz márka bármelyik küzdősportoló számára ajánlott, ugyanis a hagyományos boxtól kezdve kick-boxosoknak, thaiboxosoknak egyaránt megfelelő védőfelszereléseket nyújt. Az elengedhetetlen boxkesztyűkön, lábszárvédőkön át a különböző fogvédőkig és a számos színben és mintában kapható bandázsokig mindent megtalálhatunk, a változatosság pedig segít abban, hogy saját stílusunkra szabjuk a megjelenésünket. Ez pedig csak a kezdet, ugyanis edzőként profi technikai felszerelésekkel is lehet találkozni, amelyek megkönnyítik az edzéseket. Valamint stílusos öltözékek is mind megtalálhatóak különböző kiegészítőkkel együtt.

Hazai bajnokok tesztelik és forgalmazzák a Leone küzdősport márkát

A Leone termékeihez való hozzájutás pedig igencsak egyszerű lett, ugyanis a Kurdy Gym edzője és válogatott versenyzője, ifjabb Kurdy István a Leone 1947 egyik magyarországi kiemelt viszonteladója. A sportszereknek létrehozott Kurdy Sport weboldalon meg lehet tekinteni az elérhető termékeket, valamint profi leírásokkal is találkozhatunk, hogy a számunkra megfelelő felszerelésre tegyünk szert. Ha nem tudjuk eldönteni, valódi vagy szintetikus bőrből válasszunk kesztyűt, esetleg tépőzárasat vagy fűzőset, vagy bizonytalanok vagyunk az uncia méretét illetően, a weboldal minden kérdésünkre választ ad.

Aki rossz minőségű vagy nem megfelelő boxkesztyűt vesz, magában és sporttársában is kárt tehet

„Gyakran tapasztaljuk, hogy edzéseinkre nem megfelelő boxkesztyűvel, vagy fogvédővel érkeznek a sportolni vágyók. Sajnos a nagy sportboltok kínálatában található termékek minősége gyakran a belépő szintet sem ütik meg, így azok már akkor cserére szorulnak, mielőtt beleizzadtak volna. Egy nem megfelelően kiválasztott lábszárvédő vagy éppen boxkesztyű magában hordozza a sérülés veszélyét mindkét fél számára, így ezek megvásárlásakor mindenképpen tájékozódjunk. Szerencsére a Kurdy Gymnél folyamatosan teszteljük az edzéseinken és versenyeken a Leone termékeit, így azok minőségére garanciát tudunk vállalni” – mondta el a magyar thai boksz válogatott tagja, többszörös magyar és nemzetközi bajnok, ifjabb Kurdy István.

 

SOCIAL MEDIA