Az okostelefonok manapság már a mindennapi élet menedzselésére alkalmasak

Hírek

A japán gyökerekkel rendelkező európai márka, a Sencor olyan applikációt tett elérhetővé, amely biztosítja a készülékek internetes kapcsolat segítségével történő irányítását is.

 

„A Sencor Home alkalmazás gyökerei a Tuya okos otthoni platformból indulnak ki. A közös együttműködésnek köszönhetően az otthon használt gépek, így például a légkezelést, a hűtést, a fűtést, vagy a padlóápolást szolgáló eszközök egyetlen egy alkalmazás segítségével kezelhetők” – hangsúlyozta Lucza András, a Sencor SDA Divízójának vezetője.

A Sencor Home alkalmazás egyrészt lehetővé teszi, hogy a világ bármely pontjáról vezérelhessék a felhasználok a háztartásukban megtalálható okos készülékeket, másrészt pedig Android és iOS operációs rendszereket használó okostelefonokon egyaránt fut, vagyis nincs szükség kényszerű kompromisszumokra. „A Sencor Home applikáció használatához egyszerűen csak le kell tölteni az alkalmazást és az ott található menüből csak ki kell választani a magyar nyelvet. Ezután már tetszőleges számú Sencor okos eszközök adhatók hozzá a wifi, a ZigBee vagy a Bluetooth kapcsolat segítségével az applikációban található készüléklista révén” – tette hozzá a szakember.

Az alkalmazás könnyen áttekinthető és felhasználóbarát menüvel rendelkezik. Mindemellett lehetővé teszi többféle készülék egyidejű irányítását az előre megadott paraméterek alapján.

A Sencor Home alkalmazásban jelenleg ötféle robotporszívó és mobilklíma áll rendelkezésre, mindemellett egy-egy oszlopventilátor, konvektor és páramentesítő is irányítható már ezzel az applikációval. „A Sencor ugyanakkor folyamatosan bővíti a rendelkezésre álló kínálatot, ennek köszönhetően a márka felhasználói mindössze egyetlen egy alkalmazással, kényelmesen, akár a kanapén ülve irányíthatják kedvenc készülékeiket” – hangsúlyozta Lucza András.

 

SOCIAL MEDIA