Az LG OLED tévéi és az Xbox Series X a konzolos játékélmény új szintjét hozza el

Kiemelt Tejszínhub

Egyedi marketing-együttműködésre lépett az LG Electronics (LG) és az Xbox: a sokak által várt Xbox Series X konzol és az LG OLED televíziói által együtt kínált páratlan játékélményt a két cég közösen mutatja be. Az együttműködés keretében az LG OLED TV márka a Microsoft új konzoljának televíziós partnereként jelenik meg Közép-Európa, Afrika, Közel-Kelet, valamint az ázsiai és csendes-óceáni térség kulcsfontosságú piacain.1

 

Az LG legfejlettebb televíziói és az Xbox eddigi legerősebb konzolja együtt a játékélmény teljesen új szintjét kínálja mind a hobbi, mind a profi játékosoknak. Az olyan funkciókkal, mint az ultragyors, 1 ms-os válaszidő, az alacsony bemeneti késleltetés és a legújabb HDMI-specifikációk — például a változó képfrissítési ráta (VRR), az automatikus alacsony késleltetési mód (ALLM) és a kibővített hangvisszatérő csatorna (eARC) — támogatása, nem csak a játékok hangzás- és képminősége, de reszponzivitása is javul. A négy beépített csatlakozóval az LG OLED tévéi több külső eszköz egyidejű használatakor is biztosítják a felsorolt funkciók minden előnyét, konzolos és PC-játékok használata közben egyaránt.

A két eszköz együttes képfeldolgozási teljesítménye lehetővé teszi, hogy a játékosok másodpercenként akár 120 képkockával élvezzék a 4K felbontást és a valós idejű sugárkövetés grafikus technológia legújabb fejlesztéseit. Az LG 2020-as OLED tévéi az elsők, melyek támogatják az új HGiG-profilt, a HDR Gaming Interest Group alapító tagjaként pedig az LG és a Microsoft is biztos abban, hogy a legújabb HDR tartalmak pontosan úgy fognak megjelenni a képernyőkön, ahogyan azt a fejlesztőik megálmodták.

Önálló fénykibocsátásra képes pixeltechnológiával az LG OLED televíziók páratlan képminőséget nyújtanak élénk, természetes színekkel és végtelen kontraszttal. Az első, a Dolby Vision és Dolby Atmos technológiákat támogató televízióként és játékkonzolként az LG OLED TV és az Xbox Series X dinamikus képi és hangzásvilágával a felhasználók minden eddiginél jobban elmélyülhetnek a játékélményben. 2

Mivel a képernyők által okozott szemfáradtság valós probléma, az LG 2020-as tévéibe olyan OLED-paneleket építettek, amelyek teljesítik a független minősítési eljárások globális vezető vállalata, a TÜV Rheinland szigorú feltételeit, és így kiérdemelték a „szemkímélő kijelző” minősítést. A tanúsítvány szerint a tévék villódzásmentesek, minimális a kékfénykibocsátásuk, színek széles skálájának megjelenítésére képesek kiváló HDR teljesítménnyel, illetve széles betekintési szög esetén is tiszta képet szolgáltatnak. Ezt megerősítendő, az Underwriters Laboratories (UL) szintén igazolja az LG OLED TV-k villódzásmentességét, alacsony kékfénykibocsátását és azt, hogy nem jelentenek semmiféle kék fénnyel összefüggő kockázatot.

OLED televízióink fejlesztésekor komolyan vesszük a játékosok igényeit, így az, hogy készülékeink alkalmasak az Xbox Series X előnyeinek bemutatására, nagyon sokat jelent számunkra — mondta SP Baik, az LG szórakoztató elektronikai üzletágának televíziós terméktervezésért felelős vezetője. – Biztosak vagyunk benne, hogy az LG OLED televíziói és az Xbox Series X által létrehozott vizuális élmény teljesen lenyűgözi majd a játékosokat.”

SOCIAL MEDIA