Az Indirekt.hu is az Atmediát választotta

Hírek Kiemelt

Az Indirekt.hu közéleti, szórakoztató portállal bővül a multimédiás kereskedőház, az Atmedia portfóliója április elsejétől. Az év elején indult, videótartalomra is specializálódott szerkesztőség ismertsége folyamatosan emelkedik, az oldalletöltési száma a negyedév végén meghaladta a havi 3 milliót.

 

A multimédiás kereskedőház, az Atmedia dinamikusan bővíti online portfólióját, amelyhez 2020. április 1-étől egy újabb szórakoztató közéleti portál csatlakozott, az Indirekt.hu. Az év elején indult tartalomszolgáltatás kiszolgálja a lakosság mindennapi hírfogyasztását (közélet, politika, gazdaság, sport, életmód, szórakozás).

Idén márciusban a nemzetközi vírusveszély miatt jelentősen megváltozott a lakosság életmódja és ezzel a hírfogyasztási szokásai is.  Előtérbe kerültek az online portálok, hírsite-ok, amelyek oldalletöltései közel 90 százalékkal emelkedtek a DKT és a Gemius legfrissebb adatai szerint. Az elemzők az eddig eltelt időszak abszolút csúcsértékének március 16-át mérték, amikor a híroldalak oldalletöltésszáma elérte az 55,7 milliót.

Az Indirekt.hu 2020 januárjában indult, a szerkesztőség célja az olvasók bulvár és közéleti témák iránti érdeklődésének kiszolgálása. A weboldalt a Blue Development Kft. működteti, amelynek Hajdú Péter a tulajdonosa, és a weboldal egyik erőssége az ismert médiaszemélyiség videó riport rovata. A portál oldalletöltése folyamatosan emelkedik, az év első negyedévének végére átlépte a havi hárommilliót. Az Indirekt.hu Facebook oldalának jelenleg 46 000 regisztrált felhasználója van, valamint április 1-től hírei a Hirkereso.hu nyitóoldalán saját bokszban is megjelennek.

Erdélyi Eszter, az Atmedia online üzletfejlesztési és értékesítési vezetője elmondta: „Bízunk benne, hogy az Indirekt.hu csatlakozásával sikerül tovább bővíteni portfóliónk célcsoportjait, és hosszú távú sikeres együttműködést kialakítani a kiadóval. Ígéretesnek tartjuk a piacon újdonságnak számító portál egyre bővülő videós tartalmait, valamint a közösségi médiában már elért jelentős követői táborát.”

Az Indirekt.hu napi egyedi látogatói száma 150 000, a havi oldalletöltés száma pedig 2-2,5 millió PV/hó. (Forrás DKT).

SOCIAL MEDIA