Az Erste a mikrovállalati ügyfeleinek is elindítja a George Web és George App szolgáltatást

Hírek

Az Erste két éve indult digitális platformját eddig a bank lakossági ügyfelei használhatták, július végétől azonban a mikrovállalkozások számára is megnyílik a lehetőség. A mikrovállalkozások ugyanazt a George Web felületet és George App applikációt fogják használni, mint a lakossági ügyfelek, közel azonos funkciókkal – jelentette be Bek-Balla László, az Erste digitális csatornák és contact center vezetője.

 

A váltás az Erste kisvállalkozó ügyfeleinek több mint 70 százalékát érinti – kétharmaduk lakossági ügyfélként most is használja a George-ot. Július végén náluk a felületen egyszerűen csak megjelenik majd a vállalkozói számlájuk is, amelyet onnantól az alkalmazásban is tudnak kezelni. Azoknak a kisvállalkozóknak, akik magánszemélyként nem használták a George alkalmazásokat, regisztrálniuk kell az új felületre digitális azonosítóikkal. Az érintett ügyfelek a részletekről és dátumokról elektronikus üzenetben és postai úton küldött levélben kapnak információt a napokban. Emellett az Erste honlapján is elérhető lesz egy tájékoztató oldal, ahol minden tudnivalót megtalálnak. A hagyományos vállalati netbanki felületet az érintettek várhatóan október végéig elérik, ezt követően kizárólag a George-ot használhatják majd.

Az ügyfelek nem csak egy felületen kezelhetik saját pénzügyeiket és a vállalkozásukét, de könnyebben kereshetnek a korábbi átutalások és a beérkező összegek között, és egyszerűbb módon utalhatnak azoknak, akikkel korábban már kapcsolatban voltak. Az internetes kártyás vásárlásokat, internetbanki belépést egyetlen mozdulattal jóváhagyhatják, a számlainformációkat be is szkennelhetik, és elküldhetik azt a könyvelőnek. Ősztől pedig a PIN megjelenítése funkció segítségével biztonságosan megnézhetik saját üzleti bankkártyájuk PIN-kódját, de a George-ban könnyedén digitalizálhatják is a kártyát – írják.

Az elmúlt két évben a George App közel félszáz új funkcióval bővült, ezzel is hozzájárulva az ügyfelek pénzügyi egészségének megteremtéséhez. George még idén további új funkciókkal gazdagodik. Jön például a képernyőmegosztás lehetősége, így az ügyfelek a bank tanácsadóinak meg is tudják majd mutatni, hol akadtak el egy művelet közben. Lehetőség lesz a banknál lévő adatok (lakcím, személyi igazolványszám) módosítására, a dokumentumok aláírására is, így ezek miatt sem kell majd fiókba menni. A speciálisan a kisvállalkozói ügyfeleknek szóló fejlesztések is rendszeresen érkeznek majd George-ra. Már fejlesztjük például a számlázóprogramokkal való összekapcsolást, és dolgozunk a kisvállalkozói hiteligénylésen is – ismertette Bek-Balla László.

 

Fotó: George

 

SOCIAL MEDIA