Az EcoFamily új főzőműsort indított a YouTube-csatornáján

Hírek

A műsor arca és házigazdája Roberto Favaro.

 

Roberto Favaro, avagy a barátai által csak egyszerűen Robiként ismert szabadszellemű gasztrotanácsadó nem mindennapi utat járt be az EcoFamily által indított önálló főzőműsoráig. Szülei válása után mindössze 17 évesen döntött úgy, hogy követi a Magyarországra letelepedett édesapját. Az azóta eltelt mintegy húsz évben vállalkozóként ért el sikereket, gyárat nyitott Beregszászon, míg a főzéssel 2006 óta foglalkozott komolyabban, akkor nyitotta meg első éttermét.

Most pedig egy újabb mérföldkőhöz érkezett a gasztronómia területén, ugyanis az EcoFamily csatornáján indíthatott önálló főzőműsort. Az online műsor lényege, hogy finom, egészséges, de könnyen elkészíthető ételeket készít olaszos temperamentummal, magyaros tálalásban. Itt nem a grammok és a szigorúan követendő recepteken van a hangsúly, hanem azon, hogy jót és jól főzzön olyan alapanyagokból, amelyeket az EcoFamily-nél is be tud szerezni.

„Nagyon örültem a felkérésnek és főleg annak, hogy egy nagyon jó életfelfogású üzletlánctól érkezett a megkeresés. Bár a gasztronómia számos területén kipróbáltam magam, de valójában ez az első médiaszereplésem. Remélem, hogy a nézőknek is át tudok adni egy mediterrán életérzést, vagyis azt, hogy egy picit lassuljunk vissza a hétköznapokban és hagyjunk időt magunknak arra, hogy megéljük a pillanatot. Nálam a főzés aktív pihenés, amiben benne van az alkotás öröme. Csupa olyan ételt készítek el, amelyek egyszerűek, bárki számára elkészíthetőek és egyfajta inspirációként is hathatnak az érdeklődőknek” – mondta el az új főzőműsor kapcsán Roberto Favaro.

 

SOCIAL MEDIA