Az ABB Electrification 2020 végéig díjmentesen kínál digitális megoldásokat

Hírek Kiemelt

Az ABB Electrification, amely vezető szerepet tölt be a legkorszerűbb technológiák fejlesztése és értékesítése területén, támogatni kívánja a kiemelt fontosságú egészségügyi létesítmények, közműszolgáltatók, ipari és kereskedelmi épületek működését, ezért úgy döntött, hogy 2020 végéig a szoftvermegoldásait díjmentesen bocsátja ezen gazdasági szereplők rendelkezésére.

 

A koronavírus-járvány szinte minden üzleti szektorra negatív hatást gyakorol és az országok gazdaságát világszerte visszaveti. Az ABB egyik piacvezető divíziója, az ABB Electrification bejelentette, hogy e nehéz, kihívásokkal teli időszakban segíteni kívánja ügyfelei működését, ezért az ügyfeleket támogató intézkedéseket hoz.

Az ABB Electrification március 27-től ez év végéig, a kórházaknak elengedi az iUPSGuard szoftver 12 havi előfizetési díját, továbbá minden új vagy megújított előfizető számára ingyenesen teszi elérhetővé az ABB Ability™ Software-as-a-Service (SaaS) alkalmazásait és szolgáltatásait.

Az ABB Electrification digitalizációs eszközöket és megoldásokat kínál a kritikus infrastruktúrákkal kapcsolatos feladatok megoldásához. Ide sorolva a kritikus egészségügyi alkalmazások támogatására szolgáló szünetmentes áramforrások (UPS) távfelügyeletét és diagnosztikáját, továbbá a közüzemi cégeknél, a kereskedelmi és az ipari létesítményeknél alkalmazott energetikai és épületirányítási megoldásokat az

Tarak Mehta, az ABB Energetika divíziójának vezetője így nyilatkozott a döntésről: „Tudjuk, hogy napjainkban ügyfeleink jelentős kihívásokkal szembesülnek, ezért intézkedéseinkkel azt kívánjuk elősegíteni, hogy növelni tudják működésük stabilitást, és fokozzák megtakarításaikat.

Ügyeleink rendkívül fontos munkát végeznek a különböző gazdasági ágazatokban, ezért a 12 havi díjmentesség bevezetésével a lehető legtöbb létesítmény és üzem számára lehetővé kívánjuk tenni, hogy élhessenek a megoldásaink kínálta előnyökkel.”

Ezekben a napokban a megbízható villamosenergia-elosztás különösen kritikusnak számít a kórházi és egészségügyi alkalmazások számára:

  • A kórházak és az egészségügyi létesítmények nagy hasznát vehetik az ABB és más cégek által gyártott UPS rendszereknél egyaránt alkalmazható iUPS megoldásunk távfelügyeleti és diagnosztikai funkcióinak, amelyekkel biztosítható a most kiemelt fontosságú, folyamatos áramellátás.

Az ABB az ABB Ability MarketplaceTM digitális portfólióhoz tartozó számos, a vállalatok működési hatékonyságát és biztonságát tovább javító megoldását is díjmentesen bocsátja ügyfelei rendelkezésére. Ezek a megoldások a létesítmények és az üzemek számára abban tudnak nagy segítséget nyújtani, hogy a helyszínen szükséges munkaerő minimális szintre csökkentése mellett is fenntartsák a kritikus tevékenységek működését.

Az ABB Ability MarketplaceTM digitális portfólióhoz tartozó energetikai és eszközgazdálkodási szoftvermegoldások közül az ABB az alábbiakat kínálja díjmentesen:

  • ABB AbilityTM Electrical Distribution Control System (EDCS): digitális energiagazdálkodási platform, amellyel akár 30%-os üzemi költség-megtakarítás is elérhető.
  • ABB AbilityTM Backup Management villamos rendszerekhez – DataCare: amely a védelmi és vezérlési funkciókat ellátó relékkel kapcsolatos műszaki adatok hatékony megosztását és kezelését biztosítja. A frissítések és a tesztelés/karbantartás egyidejű végrehajtásának megtervezésével lehetővé teszi, hogy az üzemek maximalizálják a működési hatékonyságukat.

Az ABB díjmentesen rendelkezésre bocsátja három új, kereskedelmi épületeknél alkalmazható automatizálási megoldását is. Ezek a myBuildingsPortal-on érhetők el. A távoli felügyeletet biztosító megoldásokkal a vagyonbiztonság szintje javítható. A díjmentesség az alábbi megoldásokra vonatkozik:

  • Building Care Service és DALI Manager. A Building Care Service-t alkalmazó ügyfelek teljes körű hozzáférést nyernek az IoT Dashboard Serverhez, amely átfogó képet nyújt az épület működési folyamatairól, és biztosítja a folyamatok felügyeletét. A DALI Manager az IoT Dashboard Serveren keresztül lehetővé teszi a vészhelyzeti világítási rendszerek teljes körű vezérlését.
  • Video Streaming és -tárolás a smartIP VideoContrrol portfólióhoz: segítségével az épületüzemeltetők távolról követhetik az ABB CCTV biztonsági kamerák videofelvételeit. A videofelvételek online tárolhatók, és később is visszanézhetők.
  • Remote Lock Release (távoli zárkioldás) a smartIP AccessControl portfólióhoz: segítségével az épületüzemeltetők távolról nyithatják az elektronikusan működtetett ajtózárakat, így, ha vészhelyzet esetén be kell menni az épületbe, az üzemeltetőnek nem kell kimenni a helyszínre, hogy átadja a szükséges kulcsokat.

A díjmentes szoftvermegoldásokat igénybe venni kívánó ügyfeleknek az igényüket az ABB Electrification (Energetika divízió) helyi értékesítési képviselőjénél kell bejelentenie.

SOCIAL MEDIA