Április 11-én indul a TV2 Play Zéró

Hírek

Újabb mérföldkőhöz érkezett a TV2 Csoport digitális jelenléte: április 11-én elindul a TV2 Play Zéró, ami mindössze havi 499 forintért zavartalan hozzáférést biztosít a TV2 Play tartalmaihoz, reklámmegszakítás nélkül.

Szívesen visszanézné a kedvenc TV2-s showműsorának produkcióit? Érdeklik a műsorokhoz készült, extra online videók? Rajong a sorozatokért, de lemaradt egy részről? Április 11-től ezeket a tartalmakat már reklámmegszakítás nélkül is élvezheti, mindössze egy gombóc fagyi áráért! A TV2 Play Zéró április 11-től elérhető, és minden olyan tartalom visszanézhető rajta köztes reklám nélkül, ami a TV2 Play oldalon megtalálható, mindezt csupán 499 forintos havidíjért. Azok az előfizetők, akik május 15-ig regisztrálnak a https://tv2play.hu/zero oldalon a Zéró szolgáltatásra, az első hónapban térítésmentesen vehetik azt igénybe.

„Mivel a TV2 Csoport számára a nézői a legfontosabbak, ezért elindítjuk a TV2 Play Zéró szolgáltatásunkat, a jelenlegi legkedvezőbb piaci áron, 499 forintos havidíjért. Az előfizetők számára minden online tartalmunk elérhetővé válik, reklámmegszakítás nélkül” – nyilatkozta az indulás kapcsán Pavel Stanchev, a TV2 Csoport vezérigazgatója.

Az új felületen a TV2 Csoport 11 csatornája, a TV2, a SuperTV2, az Izaura TV, a TV2 Séf, a Spíler1 és Spíler 2, a Jocky TV, a Prime, a TV2 Comedy, a FEM3 és a Zenebutik teljes online kínálatából választhatnak a regisztrálók. Mások mellett nagyszabású showműsorok, sorozatok, díjnyertes vetélkedők, izgalmas realityk, magazinműsorok, teljes adások és adásból kivágott extra videók, exkluzív, csak online elérhető felvételek, műsorok, teljes filmek, és focimeccsek összefoglalói válnak elérhetővé anélkül, hogy a műsor közben reklámok szakítanák meg a szórakozás élményét.

A TV2 Play Zéró elindulásával a TV2 Csoport újabb fontos lépést tett a digitalizációs stratégiájának megvalósítása felé. A folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően a TV2 Csoport nézői számára széles körben hozzáférhetőek a médiatársaság tartalmai.

Regisztráció: https://tv2play.hu/zero

 

 

SOCIAL MEDIA