AKKO Invest: új igazgatósági tagot választottak a részvényesek

Karrier Kiemelt

Rendkívüli közgyűlést tartott az AKKO Invest, melyen a részvényesek új Igazgatósági és Audit bizottsági tagot választottak. Az új tag Székely Gábor, aki komoly tőkepiaci és tranzakciós tapasztalattal érkezik a befektetési társasághoz.

 

A Budapesti Értéktőzsde Standard kategóriájában jegyzett AKKO Invest Nyrt. szeptember 3-i rendkívüli közgyűlésén a részvényesek új Igazgatósági és Audit bizottsági tag megválasztásáról döntöttek. Az Igazgatóság tagjának választották Székely Gábort, aki komoly tapasztalatokkal rendelkezik a magyar tőkepiacon.

Székely Gábor a Pénzügyi és Számviteli Főiskola Pénzügy szakán szerzett közgazdász diplomát. Szakmai pályafutásának elején az ingatlanüzemeltetési és befektetési piacon szerzett széleskörű tapasztalatokat, valamint tanácsadóként segítette jelentős hazai vállalatok tőkeműveleteit, szakértőként pedig ipari termelőüzemek értékesítésébe is bekapcsolódott. A szakember évtizedes vállalatvezetői és tőkepiaci tapasztalattal rendelkezik, miután részt vett Magyarország egyik legdinamikusabban növekvő ingatlanbefektetési társaságának, az Appeninn Nyrt-nek 2009-es megalapításában, melynek aztán vezetője is volt. Jelenleg a Budapesti Értéktőzsde Prémium kategóriájában jegyzett AutoWallis Nyrt. befektetési igazgatójaként és igazgatóságának tagjaként felel a tőzsde autós vállalatának tőkepiaci jelenlétéért, új befektetéseinek felkutatásáért és azok lebonyolításáért.

SOCIAL MEDIA