A Wavemaker Hungary nyerte a SIÓ-Eckes Kft. médiatenderét

Hírek Kiemelt

2020. január 1-jétől a Wavemaker Hungary felel a SIÓ-Eckes Kft. médiakommunikációjáért

 

A Wavemaker nyerte a gyümölcslé-gyártó vállalat márkáinak médiastratégia, médiatervezés és vásárlási feladataira kiírt meghívásos tenderét. A megbízás határozatlan időre szól.

Habár a tendert még nyáron írták ki, az ügynökség az idei évtől vette át a feladatokat a korábbi ügynökségtől. A SIÓ-Eckes ezidáig a pHD-vel dolgozott együtt, amely 2008-tól 2019-ig látta el a cég médiafeladatait.

„A döntéshozatalban fontos szerepet játszott, hogy egy olyan ügynökséggel dolgozzunk együtt a jövőben, amely a megújuló SIÓ és hohes C márkaplatformokhoz kapcsolódó innovatív és jövőbe mutató ötletekkel tudja támogatni a márkák üzleti céljainak megvalósulását. Az integrált szolgáltatások megléte mellett a Wavemaker Hungary olyan erős digitális know-how-t hozott, ami nagyban megkönnyítette a döntésünket. Az idei év tervezése során az ügynökség teljesítette a vártakat, így a továbbiakban is izgatottan várjuk a közös munkát” – mondta Bognár Emese, a SIÓ-Eckes Kommunikációs és média managere.

A Wavemaker a Sió és hohes C márkák stratégiai, tervezési és vásárlási folyamatait fogja előkészíteni, menedzselni és felügyelni.

SOCIAL MEDIA