A nosztalgiapulcsik újra támadnak a Comedy Centralon

Tejszínhub

November 2-án újabb évaddal érkezettt a Comedy Central képernyőjére A Goldberg család. A széria hetedik évfolyama is a már jól bevált receptet követi; vagyis a sorozat szellemi atyja, Adam F. Goldberg továbbra is a saját gyermekkori élményeiből merít, és forgatja ki a mindannyiunk számára ismerős, őrülten vicces, gyakran már-már groteszk családi szituációkat és élethelyzeteket. A premier kapcsán a produkció két sztárja, Sean Giambrone és Wendi McLendon-Covey árul el izgalmas kulisszatitkokat most nekünk.

Négy éve debütált a Comedy Centralon az igaz történeten alapuló sorozat, amely évről évre egyre nagyobb rajongótábort gyűjt hazánkban is magának. De vajon mi lehet a sikerének a titka? Ezt talán a legjobban a főszereplő karaktert, Adamet – a sorozat írójának fiatalkori énjét megtestesítő – alakító Sean Giambrone fejezte ki a legjobban egy nemrégiben adott interjújában. „A forgatások során, a kulisszák mögött is egy valóságos vígjáték zajlik. Óriási a hangulat, a csapat minden egyes tagja egy igazi mókamester, amolyan standupos kaliberű nagyágyú. A vicces és könnyed légkör elősegíti egy ilyen produkció létrejöttét – magyarázta Sean, aki Adam karakterét úgy dolgozta ki, hogy az alapfigurát a saját tinikori énjével ötvözte. – Én is egy csintalan kölyök voltam, ráadásul legfiatalabb testvér, így könnyű dolgom volt. Egyébként Adamben a mai napig a legnagyobb kihívást a nevetése jelenti, hiszen túlontúl nyílt és őszinte. Annyira, hogy már-már ragályos és van, hogy a való életben is előtör belőlem.”

A sorozatban Adam életében az egyik legfontosabb személy az édesanyja, Beverly Goldberg, akit Wendi McLendon-Covey alakít. Beverly különleges ruhatárán tükröződik a sorozat ’80-as évekbeli hangulata, és mint az most kiderült: a színésznő egyáltalán nem rajong ezekért a harsány színű egyedi ruhadarabokért.

„Sokan kérdezték tőlem, hogy sikerült-e már Beverly öltözködésével megbarátkoznom, de sajnos még nem, ugyanis egyáltalán nem szívelem a pulcsijait. Egyetlenegy dolog van, amit szeretek a ruhatárából, és nekem is van otthon: az overál. Egyébként a lenge, könnyedén viselhető darabokat szeretem, főleg, ha jól kombinálhatók egy szandállal vagy magassarkúval – árulta el Wendi. – Az igazi Beverlyt az első évad forgatása alatt ismertem meg, de akkor már leforgattunk 10 epizódot. Nagyon ideges voltam és reméltem, hogy tetszik neki a róla alkotott képem. Szerencsére mindig elismerően nyilatkozik rólam; néha még a közösségi oldalain is posztol, és dicséri az alakításomat.”

De vajon a két színész, illetve a többi szereplő hogyan brillírozik és milyen felejthetetlen pillanatokat tartogat a nézők számára ebben az új évadban? November 2-ától érkeznek a Comedy Centralra A Goldberg család 7. évadának epizódjai.

 

SOCIAL MEDIA