A Nosalty ünnepi menüje: új téli matricacsomag és karácsonyi receptek a Viberen

Kiemelt Tejszínhub

Különleges ajándékkal készült az ünnepekre a Nosalty. Az ország vezető online gasztroportálja a Viberen ingyenesen letölthető, speciális téli matricacsomaggal kedveskedik a hűséges olvasói, valamint a már közel 300 ezer tagot számláló viberes Nosalty Közösség tagjai számára. Ezzel egy újabb mérföldkőhöz érkezett a két cég 2016 óta tartó együttműködése, amely során a felhasználók folyamatosan új funkciókkal és ötletekkel találkozhatnak.

 

A Nosalty téli pillanatok matricacsomag 12 új matricát tartalmaz, melyek egytől egyig kedves ünnepi pillanatokat és télies motívumokat jelenítenek meg. Ezek megosztásával akkor is közelebb érezhetjük magunkat egymáshoz, ha éppen nem lehetünk együtt. A matricák 3 hónapig lesznek elérhetők, így a téli hónapokban mindenki kipróbálhatja és megoszthatja őket a szeretteivel, barátaival, vagy akár a kollégáival is.

„Különös év ez, bármennyire is kezdtünk így, a végéhez közeledve hozzászokni. Távol vagyunk egymástól, kevesebb közös pillanatot élünk meg együtt – az online közösségek szerepe viszont annál nagyobb. Ez adta az alapot, hogy a jól működő, folyamatosan bővülő Nosalty Viber Közösség tagjait és Viber felhasználókat is meglepjük – nyilatkozta Huszár Dóra, a Nosalty digitális marketing menedzsere a matricacsomag létrehozásának hátteréről. –A közösségben rejlő erő különösen fontos nekünk, idén ősszel megújult a weboldalunk, a karantén alatt született a #HÁZIMENZA Facebook-kezdeményezésünk is, amely a karantén elején nagyon sokunknak adott mentőövet. Most, év végén úgy éreztük, fontos, hogy a régebb óta működő közösségünknek is adhassunk valami pluszt. A december 21-től ingyenesen letölthető Viber matricacsomagban az ünnepi és gasztro témán túl olyan ismerős helyzeteket, jeleneteket mutatunk meg, amelyekkel sokan tudnak azonosulni és ilyen módon is kapcsolatba léphetnek a rokonaikkal, a barátaikkal – ezzel színesítve ünnepi üzeneteiket.”

Az új matricák mellett a Nosalty Közösség tagjai jobbnál jobb receptajánlókat kapnak az ünnepek közeledtével is, hogy a Mit főzzek ma? kérdés karácsonykor se maradjon megválaszolatlanul. A Közösséghez bárki csatlakozhat, aki rákeres a Nosaltyra a Viber alkalmazásban.

SOCIAL MEDIA