A Noguchi a Stelius csoport új kommunikációs ügynöksége

Hírek Kiemelt

A Stelius Befektető Zrt. kiválasztotta új kommunikációs ügynökségét az irányítása alá tartozó négy üzletág – taxiszolgáltatás, műkereskedelem, záloghitelezés és ékszerforgalmazás, valamint ingatlanfejlesztés és -hasznosítás – kommunikációjának ellátására. A meghívásos tender eredményeképpen a Noguchi Porter Novelli kapott felkérést a cégcsoport, valamint jól ismert vállalatai, a BÁV, a Főtaxi és az Inforg PR kommunikációs feladatainak támogatására.

 

„Megtisztelő a Stelius csoport megbízása, iparáguk meghatározó, ikonikus márkáival dolgozhatunk kommunikációjuk még professzionálisabbá és hatékonyabbá tételén – mondta Szántó Balázs, a Noguchi ügyvezető partnere. – A Főtaxi Tesláitól a BÁV műkereskedelmi árverésekig és milliós briliánsokig csupa izgalmas témával foglalkozhatunk.”

A Stelius Befektető Zrt. az ország egyik legnagyobb, kizárólag magyar tulajdonban lévő vállalatcsoportja, a hazai üzleti élet meghatározó szereplője. A 2020-as esztendő mérföldkő a cégcsoport életében, hiszen folytatjuk az egy évvel korábban, elismert nemzetközi tanácsadókkal közösen megkezdett munkát, ami szorosan kapcsolódik az új üzleti irányok stratégiai megvalósításához. A cégvezetés célja egy hagyományos értékrendet képviselő, egyben korszerű, innovatív, a gazdasági környezet kihívásaihoz rugalmasan alkalmazkodni tudó, hosszú távon is versenyképes vállalatcsoport kialakítása, amelynek belső és külső kommunikációs támogatásában számítunk a Noguchi szakmai tapasztalatára” – mondta Gerőcs Vendel, a Stelius csoport kommunikációs vezetője.

A megbízás 2021 végéig szól, egyéves hosszabbítási opcióval.

SOCIAL MEDIA