A Márkamonitor rádióműsorának mai vendégei Istenesné Solti Andrea és Kovács-Czövek Hajnalka

Hírek Kiemelt

Ma Istenesné Solti Andrea, Hungarian Business Leaders Forum Elnöke és Kovács-Czövek Hajnalka, a szervezet ügyvezető igazgatója lesz a vendégünk.

 

A mai beszélgetés apropója, hogy a Hungarian Business Leaders Forum idén ősszel ünnepelte alapításának 30. évfordulóját. Talán nem sokan tudják, hogy a szervezetet Charles walesi herceg, azaz ma már III. Károly király alapította, aki a királynő halála miatt nem vehetett részt az idei ünnepi rendezvényen.

A HBLF aktivitásai 3 fő pillérre épül: fenntartható gazdaság, sokszínűség, értékelvű közösség. Ennek kapcsán kitérünk a HBLF kiemelt programjaira, főbb munkacsoportjainak tevékenységére. A szervezet aktivitásainak egyik zászlóshajója a Sokszínűségi Karta, amelynek már több mint 60 aláíró tagvállalata van.

Részletesen beszélünk a HBLF Oscar díjas XMentor programjára, tisztázzuk, miben más, mint a többi mentor program, miről szól, kik vehetnek részt benne, mi a küldetése.

Végül, de nem utolsó sorban beszélünk a soron következő programokról, projektekről, és a hallgatóink azt is megtudhatják, hogyan lehet csatlakozni a szervezethez.

 

Hangoljatok este 7-kor a 90.9 Jazzy rádióra!

A műsor online is hallgatható a jazzy.hu oldalon. A korábbi adások podcast formában meghallgathatóak a Márkamonitoron.

 

Szakács László főszerkesztő

 

SOCIAL MEDIA