A Márkamonitor rádióműsorának mai vendége Szalóky Tóth Judit

Hírek Kiemelt

Mai vendégünk Szalóky Tóth Judit, a Coca-Cola Hungary kommunikációért, vállalati kapcsolatokért és a fenntarthatóságért felelős vezetője.

 

Szalóky Tóth Judit teljes pályafutását az FMCG szektorban töltötte, dolgozott az Unilevernél, a Zwacknál, de a legtöbben valószínűleg a Nielsen ügyvezetőjeként ismerték. Rengeteg egyéb helyen is lehet vele találkozni, dolgozik az Egyenlítő Alapítvány és számos szakmai szervezet vezetőségében.

A műsor vezérfonala a fenntarthatóság, ennek jegyében először a csomagolóanyagokról beszélünk, megismerjük a Coca-Cola Hulladékmentes Világ programját. Beszélünk a műanyagok visszagyűjtéséről, újrahasznosításáról, és a nemrég bevezetett rögzített kupakról is.

Másik fontos beszédtémánk a vízgazdálkodás, a vízzel összefüggő kérdések. Ilyen a WWF Élő folyók programja, ezen belül az Élő Duna, valamint a Tisza PET Kupa, amelyen évek óta nagy csapattal vesznek részt.

A nyár kapcsán pedig szóba kerülnek a kitelepülések, promóciók, fesztiválok, és persze a fenntarthatósággal kapcsolatos aktivitások a fesztiválokon.

 

Hangoljatok este 8-kor a Jazzy rádióra!

A műsor online is hallgatható a jazzy.hu oldalon. A korábbi adások podcast formában meghallgathatóak a Márkamonitoron.

 

Szakács László főszerkesztő

 

 

SOCIAL MEDIA