A Márkamonitor rádióműsorának mai vendége Kölcsei Gergely

Hírek Kiemelt

Mai vendégünk Kölcsei Gergely, a Tomorrow reklámügynökség alapítója, tulajdonosa, aki korábban több mint tíz évig dolgozott az FMCG szektorban. 

 

Kölcsei Gergely nem váltogatja gyakran a munkahelyeit, három évet a Sió Eckes, majd hét évet a Coca-Cola csapatában töltött. Most nagy fába vágta a fejszéjét, reklámügynökséget alapított.

Először arról beszélünk, a megbízói oldalon ülve milyennek látta az ügynökségi világot, és miért jutott arra a döntésre, hogy most ügynökséget alapít.

A Tomorrow reklámügynökség néhány hónapja létezik, de csak idén tavasszal jött ki a fényre, a múlt héten tartotta a bemutatkozó rendezvényét. Beszélünk az ügynökség első munkáiról és a megcélzott ügyfélkörről.

Rákérdezek néhány egyéb tevékenységére is, amelyekről lehetett hallani ezt-azt, de azért lesznek, akik meglepődnek. Egy előzetes kérdés: ki látta a Madách Színházban Az Operaház fantomját? Ma este kiderül, miért kérdezem. De van lakberendező szakképesítése is, sőt, az ügynökség első születésnapi tortáját is megsüthetné.

Végül, de nem utolsó sorban arról is beszélünk, hogy Gergő lesz a házigazdája a jövő csütörtökön sorra kerülő Branding/rebranding az FMCG szektorban című konferenciának. Ennek kapcsán kitérünk az FMCG piac aktuális trendjeire is.

Hangoljatok este 8-kor a Jazzy rádióra!

A műsor online is hallgatható a jazzy.hu oldalon. A korábbi adások podcast formában meghallgathatóak a Márkamonitoron.

Szakács László főszerkesztő

 

 

 

SOCIAL MEDIA