A KNK PR&Média nyerte a Vitesco Technologies kommunikációs tenderét

Hírek Kiemelt

A Vitesco Technologies magyarországi vállalata a KNK PR&Média Kft.-t bízta meg kommunikációs tevékenységének teljes körű támogatásával. A világ legnagyobb járműgyártóinak innovatív elektromos hajtásrendszereket fejlesztő és szállító társaság meghívásos tenderen választotta ki az ügynökségét.

 

A Continental konszernen belül önállósuló Powertrain divízió Vitesco Technologies néven folytatja tevékenységét, és ezért a kommunikációja is önállóvá válik. Ennek teljes körű magyarországi támogatására kiírt meghívásos tenderünket a KNK PR&Média nyerte meg, így 2021-től ő végezheti ezt a feladatot” – mondta Buka Glória (nyitó képünkön). A Vitesco Technologies Hungary Kft. kommunikációs és employer branding koordinátora hozzátette, hogy a saját corporate és employer brand építése Magyarországon különösen fontos feladata a cégnek, hiszen egyrészt több itteni autógyárnak is a beszállítója, ráadásul nemrégiben megkezdte működését a debreceni üzeme, amely a termelés felfuttatásával párhuzamosan növeli létszámát.

Knapcsek Katalin

Ki ne szeretne beszállni a jövő autójába? Mi az új megbízással meg is tehetjük ezt, mert az autóipar leginnovatívabb területének kommunikációjában vehetünk részt. Lesz miről beszélnünk, hiszen a szemünk előtt változik meg mindaz, amit eddig az autókról gondoltunk, és ennek a változásnak az egyik motorja a Vitesco Technologies” – mondta Knapcsek Katalin, a KNK PR&Média Kft. ügyvezető igazgatója. Emlékeztetett rá, hogy az ügynökségnek nem ismeretlen terület az autóipar, hiszen a Continentalnak és az ágazat más nagy cégeinek több megbízást is teljesített az elmúlt években.

A 2013-ban létrejött KNK PR&Média az alapítása óta eltelt minden évben növekedett, és a járvány ellenére így volt ez 2020-ban is, amikor kiemelkedő forgalomemelkedést könyvelhetett el. A PR és rendezvényszervezés mellett az ügynökség ma már teljeskörűen el tudja látni az ügyfeleit, hiszen számukra médiavásárlási, kreatív és social média szolgáltatásokat is nyújt.

SOCIAL MEDIA