A Highlights of Hungary keresi az év 55 legkiválóbb magyar teljesítményét

Hírek Kiemelt

A Highlights of Hungary nagykövetei az idei évben újra felkutatják az év 55 legkiválóbb magyar teljesítményét, kategóriák nélkül. A nagykövetek között olyan közéleti személyiségek szerepelnek, akik saját szakmájukban jelentős sikereket értek el. Idén először bárki segíthet a nagyköveteknek a jelölésben.

PET Kupa csapat

Az arculatfrissítésen átesett Highlights nagy lendülettel vágott bele az idei évadba: kiegészült új nagykövetekkel, így a tízes gárda Háfra Noémi világbajnok kézilabdázó; Mádai Vivien műsorvezető; Törőcsik Franciska színésznő; Farkas Richárd, a Pajta séfje; Marsalkó Dávid, többszörös Fonogram- és Petőfi Zenei díjas előadóművész; Martinkó József, az Octogon magazin főszerkesztője; Miki357 kliprendező; Takács Ákos, a Red Bull Pilvaker alapítója, marketingszakember; Trellay Levente, a Telep Galéria és Konyha társalapítója; valamint a PET Kupa nonprofit szervezet alapítóiból áll.

A Highlights of Hungary alapítója, Remete Tibor így beszélt az eddigi munkáról: „Az elmúlt hét évben több mint 30 nagykövettel dolgoztunk, közel 400 jelölt történetét népszerűsítettük, és mindeközben komoly közösség formálódott a Highlights of Hungary köré. Az idei évben jelentős újításokkal szeretnénk még több emberhez eljuttatni az üzenetünket: Hass, alkoss, gyarapíts!”

Az idei évad legfontosabb célja, hogy a kiválóság, a hazaszeretet és a cselekvő lokálpatriotizmus értékei mentén elismerjék és széles körben megismertessék a legkiválóbb magyar teljesítményeket, valamint még nagyobb közösséget szervezzenek azok alkotói és alakítói köré. „A megújulás részeként az idei évtől már pénzdíjban is részesülnek a legkiválóbb jelöltek, illetve komoly hangsúlyt fektetünk arra is, hogy bemutassuk a jelöltek mögött álló történetet, erősítve ezzel a Highlights of Hungary inspirációs jellegét” – tette hozzá Oláh Zsanett, a Highlights of Hungary ügyvezetője.

Vajon melyek voltak 2020 legkiválóbb teljesítményei? Idén először bárki tehet ajánlást a nagyköveteknek, képpel, videóval vagy bármilyen kifejező módon a social media felületeken! A legfontosabb, hogy a Facebook-oldaladon vagy az Instagramon megosztott tartalmakon szerepeljen #hassalkossgyarapíts hahstaggel, bejelölve rajta a @Highlights_of_Hungary-t!

A Highlights of Hungary csapata a Facebook és Instagram-oldalain folyamatosan friss tartalommal jelentkezik, itt végig követhetjük a jelölés izgalmas folyamatát is.

SOCIAL MEDIA