A főváros egyik ikonikus helyszínére érkezik az Open Road Days fesztivál

Hírek Kiemelt

A két évtizedes múltra visszatekintő alsóörsi Open Road Fest bulik 2024-ben Budapesten, az Open Road Days-en folytatódnak – jelentette be hivatalosan a Harley-Davidson Budapest. A megújult országos fesztivál a szervezők célkitűzése szerint az alsóörsi találkozók 20 éves hagyományát frissíti fel, és emeli új dimenzióba.

 

„Egy márka- és típusfüggetlen összmotoros fesztivált szervezünk. A budapesti Open Road Days minden motormárka és minden magyarországi motoros klub fogadására nyitott. Határozott célunk, hogy egy olyan márkafüggetlen élménymotorozást hozzunk létre, amely valódi közösségépítő erővel bír. Ahol régi barátokkal  találkozunk, és ahol új barátságokat kötünk! Én szabad akarok lenni, nem magányos” – fogalmazott  Hankó Ákos, a Harley-Davidson Budapest tulajdonosa (a nyitóképen). „Az elmúlt években született Open Road Riders Community-t a hazai  motorrajongó közösség összefogására hoztuk létre. Sose legyünk egyedül az úton, mert egy az út, egy a szenvedély. A motorozás ünnepe lesz a budapesti Open Road Days fesztivál! A legfrissebb híreket az Open Road Riders Community facebook oldalon követhetik az érdeklődők” – tette hozzá.

Az Open Road Days főbb programjait 2024 elején egy budapesti sajtótájékoztatón hozzák majd nyilvánosságra a szervezők. Annyi azonban már most elárulható, hogy színes zenei, családi programokkal, igényes étel- és italkínálattal és rengeteg motoros látványelemmel várják a fesztiválozókat. A programot két közös motoros túra foglalja keretbe: a fesztivál 2024. június 27-én, a 0. napon egy balatoni emlékmotorozással indul, június 29-én pedig egy látványos, egyedi motoros felvonulást élhetnek meg a résztvevők, és csodálhatnak meg az érdeklődők.

A Harley-Davidson Budapest és az Open Road Riders Community jövő évi programnaptárából természetesen nem maradnak ki az előző években már megszokott Open Road események, így az áprilisi szezonnyitó buli a Bázison, az Open Road Tour, amely 2024-ben az Open Road Days fesztivál májusi felvezető eseménye is lesz egyben, és persze az ősz végi szezonzáró buli, valamint a sok közös motorozás.

 

SOCIAL MEDIA