A Ferenciek terén nyílt a legújabb Starbucks

Hírek

A hétvégén nyitott üzlettel együtt immár 21 magyarországi taggal rendelkezik a világhírű kávézólánc.

A közel 150 négyzetméteres kávézó a már megszokott Starbucks-hangulatot idézi natúr, kávébarna és olajzöld színekkel, kényelmes bútorokkal és a megszokott, szélesen elnyúló bárpulttal, hogy a vendégek már a belépés pillanatától otthonosan érezhessék magukat. Többfunkciós berendezésével és barátságos hangulatával a Starbucks Ferenciek tere nemcsak gyors feltöltődést kínál a környékbelieknek és az erre nézelődő turistáknak, de állandó helyszínévé szeretne válni a kávé élvezetének, az üzleti és baráti találkozóknak.

A kávézó tavasztól késő őszig egy hangulatos terasszal is kiegészül, ahol közel húsz vendég fogyaszthatja el kedvenc italát kényelmesen.

Az új kávézóban a személyre szabható kávékülönlegességek mellett érdemes megkóstolni a süteményeket és a helyben készített friss szendvicseket is. Az évszakhoz igazodva a kávézólánc legújabb jeges kávéi, friss saláta és gyümölcslevek is megtalálhatóak az üzlet kínálatában. Az otthonra megvásárolható kávék közül négy kedvenc már kapszulás kiszerelésben is elérhető.

„Nagy öröm számunkra, hogy egy újabb üzlettel gazdagodott a Starbucks magyarországi hálózata” – mondta Bányai Barbara, a Starbucks magyarországi brand managere. „Reméljük, hogy ez a kávézónk is, akárcsak az előzőek, hamar elnyeri a környékbeliek szeretetét, és a kiváló termékek és kiszolgálás mellett sikerül a nyüzsgő belvárosban egy új otthonos közösségi teret is létrehoznunk” – osztotta meg a kávézólánc elképzeléseit a szakember.

Azoknak, akiknek nincs idejük helyben elfogyasztani az italukat, a papírpohár mellett lehetőségük van saját termopoharukba is kérni az italukat, amivel egyszerre pénzt is spórolnak, és a környezetet is óvják. Minden alkalommal, amikor egy vendég a papírpohár helyett a saját tumblerébe kéri az italát elvitelre, 90 forintot visszakap a vásárlása árából.

Az új kávézó 15 munkatárssal indul, akik a Starbucks saját baristaképzésén vesznek részt, hogy a már jól megszokott színvonalat képviselhessék az új helyszínen is. További üzletnyitásokról egyelőre nem állnak rendelkezésre információk.

SOCIAL MEDIA