A Dentsu Creative újította meg a Magyar Vízilabda Szövetség arculatát

Hírek Kiemelt

A projekt első fázisának célja az volt, hogy a szövetségben zajló megújulási folyamatokat egy új, modern arculat is tükrözze, miközben a felnőtt és utánpótlás világversenyek miatt megerősödő közfigyelmet már egy fokozott felhasználói élményt biztosító honlap segítségével legyen képes kezelni.

 

Az új logó minden platformon egyszerűen használható, megtestesíti azt az erőt, amit ma a magyar vízilabda képvisel. Szerepel benne a magyar trikolór, az eddigi olimpiai győzelmeket szimbolizáló kilenc csillag, a víz erejét és dinamikáját kifejező hullámok is.

A weboldal a Dentsu Creative és a Magyar Vízilabda Szövetség szoros együttműködésének köszönhetően olyan, a mai kor igényihez maradéktalanul illeszkedő komplex felületté vált, amely könnyen navigálható, mobilon is jól használható, a korábbinál átláthatóbb, szellősebb megjelenést és jobb hozzáférhetőséget biztosít. Egyben alkalmas arra is, hogy a fiatalok figyelmét is megragadja, segítve azt a célt, hogy ez a sportág az újabb generációk számára is vonzó maradhasson, ezzel is nagyobb merítést biztosítva az új tehetségek felfedezésének – írják.

Kinevezésem óta az egyik fő törekvésem, hogy a szervezet és annak megjelenése felzárkózzon a szakmai színvonalunkhoz – mondta Madaras Norbert a Magyar Vízilabda Szövetség elnöke. – Mivel ez utóbbiban nem volt tapasztalatunk, mindenképpen profi csapatot akartunk ezzel a feladattal megbízni. A Dentsu Creative kiválóan megfelelt elvárásainknak, nekik köszönhetően világbajnokainkat már a megújult arculattal köszönthettük.

Büszkék vagyunk rá, hogy egy ilyen nagy múltú sportág, mint a vízilabda és az azt képviselő szövetség számára nyújthatunk segítséget ebben az átalakulásban, mely során szorosan együttműködtünk mind a sportszakmai vezetőkkel mind pedig az elnökség tagjaival – mondta Busák István, a Dentsu Creative Hungary cégvezetője. – Bár a közös munka talán leglátványosabb részével elkészültünk, teljes erőnkkel dolgozunk tovább a további kapcsolódó digitális felületek létrehozásán. Minden kreativitásunkkal arra törekszünk (és ehhez a szakma legmodernebb eszközeit is igénybe vesszük), hogy a létrejövő eredmények méltók legyenek e sportág hazai elismertségéhez, többszörös világ- és olimpiai bajnokainak nagyszerűségéhez.”

 

SOCIAL MEDIA