A balatoni pillanatokat idézi az új Tihany Friss termékcsaládjának első tévés szpotja

Hírek Kiemelt

Idén júniusban új termékcsaláddal rukkolt elő a Savencia Fromage & Dairy Hungary Zrt. A Tihany Friss szendvicskrémek bevezető kampányát a vállalat lead ügynöksége, a Republic Group támogatta.

 

A Tihany márka az idei év közepén egy új termékcsoporttal bővítette portfólióját, az érlelés nélküli sajtból készült Tihany Friss szendvicskrémekkel, amelyek reklámfilmjét a márkatulajdonos Savencia F&D Hungary Zrt. marketingcsapatával szoros együttműködésben a Republic Group tervezte és gyártotta.

Az ügynökség a Tihany Friss szendvicskrémek csomagolásainak tervezésétől kezdve foglalkozott a termékcsaláddal. A jelenleg is tartó bevezető kampány egyik alappillérét képezik az instore anyagok, amelyekkel több üzletben is találkozhatnak a fogyasztók, valamint további fontos része a hamarosan induló digitális média kampány, melynek fő elemei a kép és video bannerek, YouTube és social média hirdetések. A kampány ékköve és egyben legmeghatározóbb eleme pedig az a 30 másodperces TVC, amely nyár elején készült egy fél éves előkészítési és tervezési folyamat eredményeként és augusztus 29-től pedig már látható is a nagyközönség számára.

A kampány célja a Tihany Friss termékcsalád bemutatása, hangsúlyozva, hogy ez egy olyan kenhető szendvicskrém, mely amellett, hogy egészséges, – érlelés nélküli sajtból készül és nem tartalmaz semmilyen adalékanyagot, sem ízfokozót – akár önmagában kenyérre kenve, vagy mártogatva is igazi gourmet ízélményt garantál.

A TV szpot tervezésekor ezt a célt figyelembe véve az ügynökség termékfókuszú kampányt álmodott meg, amelyben a Tihany Friss szendvicskrémek krémessége, légiessége és ellenállhatatlan ízvilága kapnak hangsúlyt.

„Kóstold meg kenyérre kenve vagy mártogatva, és merülj el a legszebb nyári emlékekben!” – hangzik el a TVC-ben.

A kampány fő üzenete, hogy az új Tihany Friss szendvicskrémekkel egészségesen és egy igazi ízélménnyel gazdagodva indulhat a nap, miközben ebben elmerülve átélhetjük újra a balatoni nyaralás számunkra legszebb pillanatait is.

„A Magyarországon is egyre fontosabbá váló egészséges táplálkozás igényére adott válaszként, új területre lépve, büszkén mutatjuk be a Tihany Friss szendvicskrém családunkat. Kompromisszumok nélkül élvezhetjük a mesterséges ízfokozóktól és adalékanyagoktól mentes, mégis ízletes szendvicskrémek adta gourmet pillanatokat, akár reggeli szendvicsünk főszereplőjeként, sütés-főzési alapanyagként, vagy a habosított változatokat mártogatósként. A TV reklámmal szeretnénk megismertetni újdonságainkat, a gyönyörű, textúrákat közelről bemutató termékfókuszú felvételek mellett főszereplőnk a felidézett balatoni pillanatokba is elkalauzolja a nézőket” – fogalmazott Mike Ágnes (Brand Manager).

„A filmben igyekeztünk azokat az érzékszervi élményeket – a reggeli szellő frissességét, a nyári napfény melegét, a víz hűs érintését – átadni, amik segítenek felidézni egy kedves nyári emléket” – Sebestyén Dániel rendező.

„Filmünkkel azokat a személyes és felejthetetlen pillanatokat szeretnénk megmutatni, amelyeket egy balatoni nyaralás idéz fel bennünk. A forgatás pedig pont olyan hangulatba hozott minket, amit át akartunk adni: napsütés, frissítő víz és a finom Tihany friss” – Cibulya Nikol társrendező.

 

Alkotók listája

Megbízói oldal

Megbízó: Savencia Fromage & Dairy Hungary Zrt.

Marketingigazgató: Marton Andrea

Brand manager: Mike Ágnes

Project manager: Homola-Csóka Beatrix

Ügynökség

Reklámügynökség: Republic Group Communication Kft.

Kreatívigazgató: Márton Szabolcs

Group Head: Vértessy Flóra

Art director: Tulogdi Péter

Szövegíró: Gáspár Sára

Head of client service: Pintarics Viktória

Group account director: Pavuk Sophie

Account manager: Bujtor Gréta

Produkció

Produkciós cég: Escape by Republic

Producer: Balogh Rachel

Rendező: Sebestyén Dániel

Társrendező: Cibulya Nikol

Operatőr: Podányi Dániel

Fotós: Martin Wanda

Gyártásvezető: Víz András Péter

Vágó: Sebestyén Dániel

Colorist: Stalter Anna

VFX: Kolmann Ádám

Zene: Evergreen by Wally Gagel, Xandy Barry

 

SOCIAL MEDIA