Megérkezett a vadonatúj Toyota Camry

Hírek

Új generációval debütál a felső-középkategória királyának is tekintett Toyota Camry, amely hosszú évek óta a világ legkelendőbb szedánja és a világ tíz legnépszerűbb autójának egyike.

 

1982-es bevezetése óta világszerte több mint 21 millió Toyota Camryt adtak el, amellyel az ikonikus szedán épp úgy a szűk elitklub tagja, amelybe azok a modellek tartoznak, amelyekből világszerte több mint tíz millió darab talált gazdára, mint a Corolla, a RAV4, a Hilux, a Land Cruiser vagy épp a Yaris.

Az új Camry megerősíti azokat a tulajdonságokat, amelyek fenntartják a modell népszerűségét a szedán felépítést más karosszériaváltozatokkal szemben előnyben részesítő vásárlók körében. A Toyota a formaterv és a vezetési élmény továbbfejlesztésére összpontosított anélkül, hogy csorbítaná a modell jól ismert, kiváló kényelmét és helykínálatát. Az autó új formavilága azonnal érezteti hatását, köszönhetően az alapját adó elképzelésnek, amelyet az „energikus szépség” névvel illettek. A külsőt tekintve a lendületes, új „kalapácsfej” orrkialakítással, az élesen átformált lámpákkal és a karosszéria hosszában végighúzódó erőteljes karaktervonalakkal. Belül az új megjelenés a vezetőben és az első utasban a nyitottság érzését kelti, és nagy erőfeszítéseket tettek annak érdekében, hogy a kárpitok, anyagok és felületek tökéletes folytonossága révén prémium minőséget sugározzon az autó.

Az új Camry  ötödik generációs hibrid technológiát használ, amely nagyobb teljesítményt, fokozott hatékonyságot és még élvezetesebb vezetési élményt biztosít. Új multimédiás rendszerek és digitális műszeregység is a csomag része, amelyek könnyebb, gyorsabb csatlakoztathatóságot és reakciókat biztosítanak. Hasonlóképpen, az új modell alapfelszereltségének részét képezi a Toyota Safety Sense legújabb generációja – a biztonságot és a vezetéstámogatást szolgáló funkciók átfogó csomagján belül – írják.

 

SOCIAL MEDIA