Szombaton kiderül, ki nyeri a Sztárban sztár All Starst

Tejszínhub

Már csak néhány nap, és kiderül ki nyeri a Sztárban sztár jubileumi évadát, a Sztárban sztár All Starst. Ám addig még sok izgalom és átalakulás vár a versenyben lévő négy énekesre, akik a most szombati döntőben egy-egy szólóprodukcióval és duettel is készülnek. Utóbbiban Rúzsa Magdi, Kasza Tibi, Curtis és Radics Gigi lesznek segítségükre a mindent eldöntő pillanatokban.

 

Múlt szombaton kialakult a Sztárban sztár All Stars TOP 4-es mezőnye, így október 19-én este Gubik Petra, Puskás Peti, Péter Srámek és Oláh Gergő száll versenybe a végső győzelemért. Az énekesek rengeteg felejthetetlen pillanatot okoztak már eddig is a nézőknek és a zsűritagoknak az elmúlt hetekben, most azonban kiderül, melyikük lesz a Sztárban sztár jubileumi évadának nyertese.

A döntőben kétszer kell az énekeseknek színpadra lépniük, amiből az egyik egyéni produkció lesz. Csupa megható dalt adnak elő az utolsó mindent eldöntő estén. A legutóbbi adásgyőztes, Gubik Petra a nemrégiben elhunyt színésznő, Tompos Kátya dalát énekli, a Magányos csónakot. Péter Srámek Josh Groban bőrébe bújik ezúttal, és a You raise me up című dalt hozza el a nézőknek. Puskás Peti a Piramis: Szállj fel magasra című slágerével jön, míg Oláh Gergőnek egy legenda hangját kell utánoznia, Demjén Ferenc lesz, és a Hogyan tudnék élni nélküled? című számát adja majd elő.

Ha sztárokból nem lenne elég az ország házibulijában, akkor ezen a szombaton még több elismert, népszerű előadóművész csatlakozik a TOP 4 énekeshez. Gubik Petra Rúzsa Magdival énekel duettet, méghozzá úgy, hogy közben Marsalkó Dávid bőrébe bújik és közös dalukat, a Szeretni, akit nem lehet-et éneklik el. Péter Srámek Szinetár Dórát utánozza, és Kasza Tibivel közös dalát, a Nézz rám istenem című slágert adják elő. Puskás Peti Majka lesz és Curtisszel lép színpadra a Füttyös című dallal. Oláh Gergő pedig Emilionak öltözik és duettpartnerével, Radics Gigivel a Ne nézz vissza rám 2019-es verzióját elevenítik fel.

Liptai Claudia, Hajós András, Lékai-Kiss Ramóna és Stohl András, azaz az All Stars ikonikus zsűrije ezen az estén már nem pontoz, csak véleményez, és visszatérnek a TOP 12-es mezőnyből kiesettek is egy-egy közös produkció erejéig. Pál Dénes, Sipos Tomi, Zámbó Krisztián és Szabó Ádám tenornak áll: az Il Divo zenekartól a Time to say goodbye-t adják elő, míg Tolvai Reni, Vastag Tomi, Tóth Gabi és Oláh Ibolya a Saragossa Band egyik vidám egyvelegével készülnek.

Sztárban sztár All Stars döntő október 19-én 19:15-kor a TV2-n.

SOCIAL MEDIA