Közel másfél milliárd forintból újult meg a Hűvösvölgyi úti SPAR

Hírek Kiemelt

Nemcsak teljes belső modernizáció, külső homlokzatfelújítás, de szolgáltatásbővítés is történt az idén mintegy másfél milliárd forintból átalakított budapesti, Hűvösvölgyi úti SPAR szupermarket beruházásánál.

 

„A helyi és környékbeli lakók, az itt dolgozók, és a térség közkedvelt túrahelyeire kirándulók igényeire is gondoltunk, amikor a II. kerületi szupermarketünk felújításáról döntöttünk. A már meglévő teret nemcsak modernizáltuk, de egy külső SPAR toGo egységgel is bővítettük, ezáltal a SPAR megszokott, széles kínálatán túl helyben készült, friss, meleg ételekkel is várjuk a vásárlókat” – mondta Maczelka Márk, a SPAR Magyarország kommunikációs vezetője.

A Budapest, Hűvösvölgyi út 138. szám alatti SPAR eladótérének teljes berendezése megújult a kivitelezés során: új hűtő-, illetve pékségbútorok, zöldséges állványok, kasszák kerültek be, s a kényelmes, gyors bevásárlást önkiszolgáló pénztárak is segítik. A belső és az épület homlokzati megjelenése is a SPAR legújabb dizájnját követi. A szupermarket új funkcióval is bővült: az önálló, kívülről elérhető SPAR toGo egység pultjaiban melegen tartó, szendvics-, és desszerthűtő biztosítja a mindig friss választékot, s a megszokott kínálaton túl pékáruk, hűtött üdítők, kávékülönlegességek is helyet kapnak. A modern környezet kényelmes helyben fogyasztásra is lehetőséget nyújt.

Az üzlet új elrendezése a friss árukínálatot, illetve a bio-, és életmód területet helyezi előtérbe, a szupermarketek közül itt található a legnagyobb zöldség-gyümölcs osztály. Belépve az önkiszolgáló narancsfacsaróval is felszerelt zöldségosztály fogadja a vásárlókat, s a bejárat közelében kapott helyet a pékség és a kényelmi termékekkel teli hűtősziget is. A kiszolgálópulttal szemben találhatók a csomagolt friss csemege és hús termékeket kínáló hűtők, kényelmes választási lehetőséget biztosítva a vásárláshoz. A tejosztály vezeti tovább a vevőket az eladótér további részeibe, ahonnan az önkiszolgáló pénztárakkal is ellátott kasszasorhoz lehet eljutni.

A környezettudatosság jegyében új LED világítás épült ki, emellett szén-dioxid alapú hűtéstechnika, illetve ajtózott hűtőbútorok gondoskodnak az energiatakarékosságról.

A modern SPAR szupermarket – amely 63 főnek ad munkát – a már megszokott kedvezményekkel és akciókkal várja a vásárlókat. A piros és a hetente változó sárga címkés termékkör mindig újabb és újabb árucikkekkel segíti a takarékos bevásárlást, a hűségakciók, kuponok, és egyéb spórolási lehetőségek pedig további pénztárcabarát megoldást jelentenek.

Az üzlet elérhetősége és nyitvatartása:

1021 Budapest, Hűvösvölgyi út 138.

H-P: 7:00-21:00

Szo: 7:00-18:00

V: 7:00-17:00

SOCIAL MEDIA