Hamarosan két új logisztikai csarnok fejlesztésébe kezd a Faedra Group

Hírek

2024 őszén induló két új fejlesztéssel bővíti portfólióját a Faedra Group. Az új helyszínek Dél-Budán, a XXII. kerületben az M0-M6 és 6-os számú főutak találkozásánál, a belvárostól alig 15 km-re találhatók, és tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthetőek. A belváros közelségéből adódóan a csarnokok „last-mile” logisztikai operáció végzésére is kiválóan alkalmasak. A két új beruházás összértéke meghaladja a 23 millió eurót, összterülete eléri a 21 300 négyzetmétert.

 

Az „A” kategóriás raktárak és irodák modern anyagfelhasználással és technikai megoldásokkal épülnek, amelyek a leendő bérlők és tulajdonosok igényei szerint alakíthatóak. A modern és fenntartható műszaki megoldásokkal rendelkező raktározásra alkalmas terek mellett magas színvonalú irodaterületek is helyet kapnak, amely nemcsak logisztikai, hanem könnyűipari és cégközponti tevékenységek számára is kifejezetten ideális megoldás. A bérlemények már 1 800 négyzetmétertől elérhetőek.

A Faedra Business Park két épületben, összesen 9 300 négyzetméternyi ipari és logisztikai területet foglal magában. A különböző egységekre bontható két – akár külön-külön is alakítható és egyénre szabható – csarnok ideális helyszíne lehet akár több vállalatnak. A beruházás átadása 2025 második negyedévében várható.

A Faedra City, az ingatlanfejlesztő korábbi Faedra22 projektjéhez hasonlóan, egy épületen belül kerül kialakításra. A közel 12 000 négyzetméteres ipari-logisztikai terület szintén külön egységekre bontható. A fejlesztés tervezett átadása 2025 harmadik negyedévében várható.

„A két új Faedra projekt bérleményeinek kialakításánál elsődleges szempontunk a rugalmasság és a bérlői igényekhez való alkalmazkodás. A kisebb egységekre tagolható területek és a hozzájuk kapcsolódó, magas színvonalú irodai megoldások révén képesek vagyunk különböző szektorok így a könnyűipar és a logisztika szereplői számára is versenyképes lehetőségeket kínálni. A modern infrastruktúra, a fenntarthatóságra törekvő megoldások biztosítják bérlőink hosszú távú hatékony és fenntartható működését. Biztosak vagyunk benne, hogy a kiváló lokációnak és a rugalmas kialakítási lehetőségeknek köszönhetően ismét vonzó lehetőségeket nyújtunk a potenciális ügyfeleink számára” – tette hozzá Szoboszlay Máté, partner, üzletfejlesztési és beruházási igazgató.

 

SOCIAL MEDIA