Új sorozatpremiereket jelentett be a Network4

Hírek

Két ausztrál sorozat is magyar premiert kap a Network4 csatornáin. A Jack Irish a Galax4-en mutatkozik be a hazai nézőknek szeptember 22-től. A Guy Pearce főszereplésével, Peter Temple könyvei alapján készített sorozat főhőse egy volt büntetőjogász, aki korábbi megpróbáltatásai után nyomozóként és adósságbehajtóként dolgozik. A férfi egy gyilkosság után kezd nyomozni, a szálak a Fülöp-szigetekre vezetnek, ahol egy sokkal sötétebb ügy bontakozik ki.

 

Ugyancsak a világ másik feléről érkezik a 800 szó című ausztrál/új-zélandi sorozat harmadik évada. A kimondottan családi és szórakoztató produkció egy megözvegyült újságíróról szól (George Turnert Erik Thomson alakítja), aki hirtelen felindulásból megvesz egy házat a vidéki Új-Zélandon és odaköltözteti két kamasz gyerekét. A házat előtte soha nem látta, a kisvárosban pedig gyerekkorában járt utoljára – nem igazán átgondolt tehát a döntés. A szívmelengető sorozat gyönyörű helyszíneken játszódva mutatja be az emberi érzések széles spektrumát, miközben a kíváncsi helybéliek egyre jobban befogadják a kis jövevény családot. A 800 szó harmadik évada szeptember 23-tól a MAX4 műsorán.

800 szó

Országos premierként folytatódik a magyar nézők számára a Sommerdahl bűntények. A negyedik évad újabb izgalmakat ígér a dán krimi sorozatban, ahol legalább annyira fontos a főszereplők magánélete, mint maguk a tengerparti gyilkosságok. A Sommerdahl bűntények negyedik évada szeptember 24-én fut be a GALAXY4-re.

FBI International

Az FBI International a Network4 Media Group egyik legnézettebb sorozata, amelynek harmadik évada is a médiacégnél kap premiert. A CBS produkciójában az FBI nemzetközi csapatának ügynökei Budapesten tartják fenn a központjukat, a sorozat nagy részét is nálunk forgatták, így a város különböző részei szinte minden jelenetben visszaköszönnek. A sorozat a harmadik évadban is a világszintű terrorizmus, emberrablás és a szervezett bűnözés körül forog. A FBI International harmadik évada szeptember 30-án debütál a TV4 képernyőjén.

 

SOCIAL MEDIA