Egyesül a VGD Hungary Audit Kft. és a HLB Magyarország Kft.

Hírek

Ezzel a könyvvizsgálati szolgáltatások magyarországi piacán a Big4 utáni egyik dobogós helyezettként nyújtja a jövőben szolgáltatásait ügyfeleik számára.

 

A VGD Hungary Audit Kft. az elmúlt több mint húsz év alatt dinamikusan növekedett, és jelenleg a Book of Lists (Big4-on kívüli) legfrissebb listáján árbevételét tekintve az ötödik legeredményesebb könyvvizsgáló szolgáltató Magyarországon.

A HLB jól ismert hálózati szolgáltató a nemzetközi piacokon, 157 országban több mint 46 ezer munkatárssal dolgozik, jelenleg a világ nyolcadik legnagyobb független tanácsadó hálózata – írják.

Ezzel a csatlakozással megkettőzzük erőinket, és olyan, szakmailag egyedülállóan professzionális csapatot hozunk létre a magyar szolgáltatási piacon, amely – a megszokott kiváló minőségű munka mellett – minden ügyfelünk számára technológiai és ezáltal hatékonysági ugrást is jelent majd. A HLB Group nagy figyelmet fordít a technológiai fejlődés eredményeinek felkarolására. Így a csoport magyarországi tagjaként további gyors és teljesen testre szabott, az egész világra kiterjedő megoldásokat tudunk kínálni ügyfeleinknek az audit és tanácsadás minden területén, legyen szó akár nemzetközi könyvvizsgálatról akár tengerentúlon átívelő tranzakciókkal kapcsolatos tanácsadásról” – mondta Ferencz Gyöngyi (a nyitóképen), aki az egyesülés után a HLB Magyarország Kft. ügyvezető partnereként folytatja karrierjét.

A vállalat szakembereinek célja, hogy ügyfelei számára minden könyvvizsgálati megbízás során értéket teremtsenek, növelve ezzel hitelességüket, hozzájárulva sikereikhez a nemzetközi piacokon is.

„A fúzióval a HLB Magyarország a magyar könyvvizsgálói piac kulcsfontosságú szereplőjévé válik. Büszkék vagyunk arra, hogy ez a megállapodás tovább erősíti a teljes audit csapat eddigi eredményes munkáját és sikereit” – tette hozzá Ferencz Gyöngyi.

 

SOCIAL MEDIA