A közönségkedvenc felvágottak arculatváltásának célja, hogy a diszkontlánc lépést tartson a változó fogyasztói igényekkel és a fiatalabb generációk számára is vonzó alternatívákat kínáljon.
Az elmúlt időszakban a Penny összes magyarországi üzlete megújult, ezzel párhuzamosan pedig számos sajátmárkás termék esett át teljes arculatváltáson. A diszkontlánc legutóbbi felmérései szerint hazánkban is egyre nagyobb az igény a modern és fenntartható üzletekre, az egészséges, ugyanakkor megfizethető élelmiszerekre, nem utolsó sorban pedig az ízléses csomagolásra. Ezeket a fogyasztói elvárásokat szem előtt tartva újultak meg a Sissy tejtermékek, a Salty sós ropogtatnivalók, majd a két legnépszerűbb felvágott termékcsalád, a Karát és a Dárdás. Mostantól a hűtőpultok is a modernizált Penny üzletek megjelenését tükrözik, a csomagolás pedig továbbra is a már megszokott minőséget és ízeket, a jól bevált receptúra szerint készült húskészítményeket rejti.
Megújult köntösben a Penny termékei
A Penny Magyarország tapasztalatai alapján az utóbbi időben a legkeresettebb felvágottak a lángolt kolbászok, a baromfi párizsik, valamint a különböző szalámik és virslik, így ezek a termékek kiemelt figyelmet kaptak a megújulás során. A több mint 150 terméket számláló Karát és a Dárdás márkák különböző pozíciókat foglalnak el a piacon: a Karát prémium minőséget képvisel, a Dárdás portfóliója pedig pénztárcabarát árucikkeket tartalmaz, így minden vásárló megtalálja a számára legkedvezőbb opciót.