Szűcs Zsuzsanna elnök, Magyar Dietetikusok Országos Szövetsége.
Mai vendégemmel is visszatekintünk a májusi Branding/rebranding az FMCG szektorban című konferenciára, a szektor innovációi ugyanis szorosan kapcsolódnak a táplálkozási trendekhez. Mi is az a fenntartható táplálkozás?
Áttekintjük a táplálkozás és az egészség összefüggéseit. Milyen állapotban vannak a magyarok?
Beszélünk az FMCG piacról, hogyan kezelik a gyártók az innovációt, miként veszik figyelembe a táplálkozási trendeket a termékfejlesztésben. Megnézzük az ezzel összefüggő kommunikációt is: mit tud, mit ért valójában a fogyasztó?
Végül megbeszéljük, mire jó a dietetikusok által fejlesztett Okostányér megoldás, hiszen ma már a táplálkozási tanácsadásnak is személyre szabottnak kell lennie.