1000 könyv karácsonyra a Libritől

Hírek

A Libri karácsonyi kampányában 1000 könyvet rejt el országszerte különleges helyszíneken, különleges csomagolásban.

Összesen 27 címet rejt az az 1000 könyvből álló könyvlista, amivel a Libri szeretné megajándékozni a könyvkedvelőket. Az ajándékokat 20 vidéki városban és Budapesten találhatják meg a szerencsések. A könyveket a Libri könyvszakértői – Beck ZoltánJakupcsek Gabriella és Varró Dániel – ajánlásával kapják meg a megtalálók. A Libri Könyvszakértője továbbá a cég huszonnyolc belsős dolgozója is, akik a marketingről, az ügyfélszolgálatról, a munkaügyről, az IT részlegről, a beszerzésről, a raktárból és a boltokból jelentkeztek. Ők havonta ajánlanak egy-egy új kötetet a Libri könyvszakértői oldalán.

A különleges karácsonyi csomagolású könyvekben minden megtaláló egy rövid ajánlót talál a Libri szakértőinek tollából, amiben röviden felvázolják, hogy mi az, ami az adott könyvben számukra a legérdekesebb volt.

A könyvek karácsonyi díszcsomagolásán a következő feliratok olvashatók, melyek egy-egy olvasásélményre utalnak:

  • Az én ajándékom egy váratlan fordulat
  • Az én ajándékom egy felfedezésre váró világ
  • Az én ajándékom egy megoldatlan rejtély
  • Az én ajándékom egy véletlen találkozás

A Libri karácsonyi oldalán egy térkép segíti az érdeklődőket, amelynek segítségével követhetik, hogy hol tart az 1000 ajándékkönyv elrejtése és megtalálása. A térkép folyamatosan frissül, kiegészülve a könyvekről szóló információmorzsákkal.

A Libri a megtalálók között 3 darab, egyenként 100 000 Ft-os könyvcsomagot sorsol ki, cserébe annyit kér, hogy töltsenek fel egy képet az általuk megtalált könyvről a saját Facebook– vagy Instagram-oldalukra, #azenajandékom hashtaggel.

A kampánnyal találkozhat a közönség a Libri weboldalán, országszerte elhelyezett citylight plakátokon, metróreklámokon, épülethálón, továbbá print- és banner-hirdetéseken, illetve a szakértőkkel készült kampányfilmekben.

SOCIAL MEDIA