Júliustól megújult az OMV VIVA gasztronómiai kínálata

Hírek

Három új gourmet szendvics mellett szezonális jegeskávék is elérhetők júliustól. A debütáló Gourmet Selection szendvicseket Bicsár Attila, a Michelin Guide és a Dining Guide által ajánlott Sauska 48 kreatív séfje tervezte.

 

Bicsár Attila egy frissítő ízvilágú húsos és vegetáriánus szendvicset tervezett. A Gyömbéres-barackos csirke szendvicsben egy klasszikus olasz schiacciatát kennek meg gyömbéres-barackos majonézzel, amire feltétként felváltva sült csirkemell szeletet és csirkemell sonkát tesznek, majd fodros salátával ízesítik. A húsmentes szendvicsnél pedig egy Provance-i ciabattaba kerül a kapris-kapros fetasajtkrém, amit sült padlizsán, paradicsom, fodros saláta és vegán padlizsánkrém tesz teljessé. Szintén újdonságként került a töltőállomásokra a Gourmet Vivafan szendvics olívás cipóval, Serrano sonkával és bivalymozzarellával.

„A gasztronómiai szempontból „zászlóshajónak” számító Vivafan szendvics már évek óta a fogyasztóink nagy kedvence, klasszikus, egyszerű, mégis ízletes alapanyagokból készült. Most hasonlóan Bicsár Attila prémium szendvicseihez, a Vivafan is kapott egy gourmet csavart – bízunk benne, hogy így még szívesebben próbálják ki a töltőállomásainkra látogatók. A Gourmet Selectionnel a többi termékünkhöz hasonlóan az a célunk, hogy olyan ízletes, változatos és minőségi termékeket kínáljunk, amelyek útközben is könnyen fogyaszthatóak” – mondta Kováts Botond, az OMV Hungária marketing menedzsere.

 

SOCIAL MEDIA