Csütörtökön érkezik az Őszinte leszek és a KAPóra a VIASAT3-ra

Hírek

Október 24-én, most csütörtökön 22 órakor Osváth Zsolt műsorvezetésével debütál a VIASAT3 vadonatúj saját gyártású késő esti talkshowja, az Őszinte leszek. Rögtön utána, 23 órakor Kovács András Péter jelentkezik új műsorával, a KAPórával.

 

Osváth Zsolt első televíziós műsora, az Őszinte leszek csütörtökön 22 órakor robban be a VIASAT3-ra. A 318 Productions gyártásában készülő késő esti talkshow minden adásában sokakat foglalkoztató kérdéseké, társadalmilag megosztó témáké és érzelmekkel teli, valódi beszélgetéseké lesz a főszerep. A műsor első epizódjában a házigazda és vendégei többek között az átalakulni látszó férfi-női szerepek, a „me too” mozgalom és negyven év feletti, illetve lombikos szülés kérdését járják körbe meglepő őszinteséggel.

Németh Kristóf elárulja, hogyan menedzselte a válása utáni éveket és gyereknevelést, Tornóczky Anita nyíltan mesél arról, hogyan hatnak rá a kritikák, amelyek késői terhessége miatt érik, Tapasztó Orsi megosztja, miért nem támogatja a hagyományos női-férfi szerep felfogást, Dr. Ragány Zoltán ügyvéd pedig kifejti, miért nem szereti a beskatulyázást sem a női-férfi szerepekkel kapcsolatban,  sem semmilyen más kérdésben. Az izgalmak pedig tovább fokozódnak, amikor Lady Dömper és Panajoth Dávid is csatlakozik a vendégek köréhez.

KAPóra

Az estének ezzel még koránt sincs vége, 23 órakor ugyanis érkezik Kovács András Péter családias hangulatú, interaktív játékokkal fűszerezett barátság-talkshowja. A KAPóra évadnyitó epizódjában Ráskó Eszter és Ács Fruzsina barátságának történetét ismerhetjük meg.

 

SOCIAL MEDIA