Nagy visszatérők az X-Faktor színpadán

Tejszínhub

Visszatért a „Menjél more haza magadnak” legenda, a Laposföld-hívő Valkusz Milánt pedig elrabolták az ufók az X-Faktor 5. válogatóján.

 

„Földönkívüli támadás” sújtotta a mentorokat

Viuviuvia, E.T. szakember ufójelmezben robbant be az X-Faktor színpadára, és mindent a feje tetejére állított.

 

Tóth Andival incselkedett Gáspár Laci

Tarsoly László egyedi feldolgozásban hozta el Tóth Andi „Néztek” című slágerét, ami a női mentor szerint „jobb, mint az eredeti”. Gáspár Laci sem tartotta magában a véleményét, és vicceskedve beszólt Andinak.

 

„Olyan dalokat tudnánk írni, hogy Magyarország beleremeg” – Valkusz Milánt lenyűgözte a visszatérő Csuka Mónika

Csuka Mónika felrobbantotta az X-Faktor színpadát Queen Omega dalával, és olyannyira elkápráztatta a mentorokat, hogy négy igennel jutott tovább a Táborba.

 

RTL+ ADÁSRÉSZLETEK

Kiderült: Valkusz Milán Laposföld-hívő

Az X-Faktor mentorai rácsodálkoztak társuk álláspontjára a világ egyik legmegosztóbb témájával kapcsolatban. Valkusz Milán azzal érvelt, hogy szerint rengeteg olyan dolgot tanítanak nekünk, amik nem valóságosak.

https://www.rtlplusz.hu/x-faktor-p_26283/kiderult-valkusz-milan-laposfold-hivo-c_13095480

 

Elvitték az ufók Tóth Andit és Valkusz Milánt Szabolcsi Dávid a Marsról érkezett az X-Faktorba, hogy a feldolgozott ValMar slágerrel elnyerje a mentorok tetszését. A produkció végén Miller Dávid és Pápai Joci kilőtték őt az űrbe.

https://www.rtlplusz.hu/x-faktor-p_26283/elvittek-az-ufok-szabolcsi-david-toth-andi-valkusz-milan-c_13095481

 

CIA Bodroskát összehozták Pápai Jocival

Az X-Faktor versenyzője napszemüvegben és lehengerlő magabiztossággal hozta zavarba a műsorvezetőket és a mentorokat, ám végül ő volt az, aki megilletődött Pápai Joci közelségétől.

https://www.rtlplusz.hu/x-faktor-p_26283/cia-bodroska-produkcio-papai-joci-c_13095482

 

Kanadai showman az X-Faktor színpadán

Steve Major saját tehetségkutató műsort hozott létre Kanadában, hogy támogassa a lakóhelyén élő előadókat. Öt évig volt a show házigazdája, de most Magyarországra jött, hogy felkutassa magyar származású édesapja gyökereit, és megmutassa magát az X-Faktorban.

https://www.rtlplusz.hu/x-faktor-p_26283/kanadai-showman-steve-major-produkcio-c_13095483

 

Majka megfenyegette a mikrofont dobáló versenyzőt Horvát Csaba, alias Pop Csabi harmadszor is visszatért az X-Faktorba. Habár az indulatos bemutatkozása után bocsánatot kért Gáspár Lacitól 2021-ben, majd 2022-ben is egy arcképes tortával, Majka bizalmatlan volt a „Menjél more haza magadnak” botrányos legendájával.

https://www.rtlplusz.hu/x-faktor-p_26283/majoros-peter-majka-fenyegetes-mikrofon-dobalo-versenyzo-horvath-csaba-pop-csabi-c_13095484

 

Tóth Andi rajong a TikTok-sztár Monika Pike-ért Csuka Mónika 2022-ben a Mentorházban esett ki az X-Faktorból. A tehetségkutató után TikTokon indította el énekesi karrierjét, de most visszatért, mert úgy érzi, a színpad az, ami igazán vonzza.

https://www.rtlplusz.hu/x-faktor-p_26283/toth-andi-rajongo-tiktok-sztar-monika-pike-c_13095485

 

Majka bébiszitternek fogadná az X-Faktor versenyzőjét Abodi-Nagy Blanka 2011-ben tűnt fel először az X-Faktorban, azóta viszont családjáért és gyermekeiért él. A mai napig nem tudta elengedni énekesi álmát, ezért rászánta magát, hogy újra megpróbálja elindítani karrierjét. Valkusz Milán a könnyeivel küszködve hallgatta végig Blanka produkcióját, Majoros Péter Majka pedig nemcsak a színpadon tudja elképzelni a versenyzőt.

https://www.rtlplusz.hu/x-faktor-p_26283/majoros-peter-majka-bebiszitter-abodi-nagy-blanka-c_13095486

 

Jövő héten, szombaton este 20 órakkor folytatódik az X-Faktor 2024-es évada a 6. Válogató adással.

 

A műsor hivatalos oldalai:

https://rtl.hu/xfaktor

https://www.facebook.com/xfaktorhungary

https://www.instagram.com/xfaktorhun/

https://www.tiktok.com/@rtlxfaktor

www.rtlplusz.hu/premium

 

 

SOCIAL MEDIA