Összefogott Hosszú Katinka és a Kifli.hu

Hírek

A Kifli.hu online élelmiszeráruház és Hosszú Katinka háromszoros olimpiai bajnok úszónő bejelentette együttműködését, amely kiemelten támogatja az anyaságot és az egészséges életmódot.

 

A kampány során a sportoló bemutatja kedvenc Kifli.hu termékeit, különösen a baba- és gyermekbarát élelmiszereket, friss zöldségeket és egészséges nassolnivalókat. Az együttműködés célja, hogy felhívja a figyelmet az egészséges életmód fontosságára. A Kifli.hu exkluzív kedvezményekkel, gyors házhoz szállítással és prémium termékkínálattal segíti a családokat, hogy az egészséges táplálkozás mindenki számára elérhető legyen.

Anyaként most egy új kihívással szembesülök, és az időgazdálkodás még fontosabbá vált. A Kifli.hu olyan praktikus megoldásokat kínál, amelyek nemcsak időt spórolnak, de segítenek abban is, hogy én és a családom egészséges, friss alapanyagokhoz jusson. Számomra különösen fontos, hogy a gyerekem is olyan ételeket fogyasszon, amelyek valóban jót tesznek neki” – mondta Hosszú Katinka.

„A Kifli.hu-nál törődünk azzal, hogy milyen ételeket viszünk az emberek asztalára. Nem csak arról szól, hogy élelmiszert árulunk – hanem arról, hogy a családok, különösen az anyák, hozzáférjenek egészséges, kiváló minőségű alapanyagokhoz, gondoskodva ezáltal szeretteikről. Mindig is hittünk abban, hogy az ételek alapvetően befolyásolják az életminőséget, és Katinkával – aki osztozik ebben a szenvedélyben az egészséges életmód iránt – tökéletes partnerre leltünk. Együtt szeretnénk inspirálni a családokat arra, hogy friss, tápláló ételeket válasszanak, ezáltal rámutatni arra, milyen egyszerű és kifizetődő lehet előtérbe helyezni az egészségüketmondta Gabriel Makki, a Kifli.hu ügyvezetője. Hozzátette: „Nagyon izgatottak vagyunk, hogy együtt dolgozhatunk Katinkával. Katinka nemcsak a sportolók számára példa, hanem az anyák számára is, akik mindent megtesznek, hogy a legjobbat nyújtsák családjuknak. Katinka és mi is elkötelezettek vagyunk abban, hogy az egészséges étkezés még szélesebb körben hozzáférhetővé váljon.”

 

SOCIAL MEDIA