Sztárbox: Bárdosi Sándor legyőzte Árpa Attilát

Tejszínhub

A Sztárbox 5. versenynapján a férfi könnyűsúly súlycsoportjának képviselői léptek először ringbe. Horváth Tomi és Sárközi Ákos négy menetben mérkőzött meg egymással, amelyből megosztott pontozással Horváth Tomi jutott tovább. Női könnyűsúlyban Sápi Vivi és Dér Heni mérkőzését láthatták a nézők. Utóbbi négy menetben, egyhangú pontozással maradt alul Sápi Vivivel szemben, aki a bajnoki övért küzd majd Hódi Pamelával a Sztárbox Szuperdöntőben. Az est talán leginkább várt mérkőzése a Gigászok csatája volt, azaz Bárdosi Sándor és Árpa Attila barátságos gálamérkőzése. Bárdosi Sándor négy menetben, egyhangú pontozással nyert.

 

Október 6-án a férfi könnyűsúlyban és középsúlyban negyeddöntőkkel, míg nehézsúlyban elődöntővel folytatódik a Sztárbox versenysorozata.

Horváth Tamás mínusz 24 kilóval lépett a ringbe, Dér Heni és Sápi Vivi szinte már profi ökölvívókként csaptak össze, Árpa Attila pedig farkasként küzdött.
https://rtl.hu/sztarbox/2024/09/29/5-adas-osszefoglalo-sarkozi-akos-horvath-tamas-der-heni-sapi-vivi-arpa-attila-bardosi-sandor 

A Sztárbox új évadának ötödik adásában három elképesztő mérkőzést izgulhattak végig a nézők. Sárközi Ákos minden erejét bevetve küzdött, Dér Heni és Sápi Vivi összecsapása felért egy profi ökölvívó meccsel, Árpa Attila pedig a kihívottjával, Bárdosi Sándorral mérte össze erejét a ringben.

 

Árpa Attilának még a fogvédője is kirepült Bárdosi Sándor ütésétől 

A Sztárbox új évadának ötödik adásában Árpa Attila és Bárdosi Sándor a férfi nehézsúly kategóriájában csaptak össze. A színész által kihívott olimpiai bajnok birkózó, Bárdosi Sándor még Atilla fogvédőjét is kiütötte, ezután nem sokkal a színész feladta mérkőzést.

 

Következő versenynapok:

Október 6.

Férfi könnyűsúlyban: Sánta Laci – Pachert Balázs Férfi középsúlyban: Király Viktor – Herceg Férfi nehézsúly elődöntő: Noszály Sándor – Pulai Imre

Október 13.

Elődöntők mindhárom férfi súlycsoportban

Október 20.

Kihívás: Szegedi Fecsó és Molnár Áron összecsapása Elődöntő férfi könnyűsúly és férfi középsúly súlycsoportokban

 

Sztárbox minden vasárnap 19:30 órától az RTL-en és az RTL+ Premium felületén.

Bővebb információ az RTL+ szolgáltatásról és előfizetésről:

www.rtlplusz.hu

www.rtlplusz.hu/premium

Riz Levente Sport-és Rendezvényközpont címe: 1173 Budapest, Pesti út 86-88.

 

A műsor hivatalos oldalai:

Honlap: www.rtl.hu/sztarbox

Facebook: facebook.com/sztarboxrtl

Instagram: @sztarboxrtl

TikTok: @rtlhu

Jegyértékesítés: https://www.eventim.hu/hu/jegyek/sztarbox-budapest-riz-levente-sport-es-rendezvenykoezpont-622876/event.html

 

SOCIAL MEDIA