Bővül a Galaxy S24 széria

Hírek

A Samsung bemutatja a Galaxy S24 FE okostelefont, a Galaxy AI ökoszisztéma legújabb tagját.

 

A Galaxy S24 FE AI-alapú ProVisual motorral és a Galaxy AI Fotósegéd által támogatott, továbbfejlesztett kamerabeállítási opciókkal rendelkezik. A 6,7 colos  Dinamikus AMOLED 2X kijelzőnek, a hosszú élettartamú 4700 mAh-s akkumulátornak, valamint a nagy teljesítményű Exynos 2400e szériájú lapkakészletnek köszönhetően ideális gamingeszköz lehet útközben is. A Galaxy S24 FE Galaxy AI szolgáltatásokat, valamint könnyed csatlakoztathatóságot kínál az ökoszisztémához, amellyel a felhasználók kommunikációját, hatékonyságát és kreativitását támogathatja, mindezt egy ikonikus formatervezésű eszközben, amelyet a megbízható Samsung Knox biztonsági rendszerrel láttak el.

„Szeretnénk, hogy minél több felhasználó megtapasztalhassa mobilújításaink előnyeit – mondta SeaYoung Lee, a Samsung vállalati alelnöke és az okostelefonokért felelős K+F csoport vezetője. – A Galaxy AI rengeteg olyan új élményt kínál, amellyel a felhasználók könnyebben kommunikálhatnak, kreatívabbak és hatékonyabbak lehetnek. A Galaxy S24 FE még több felhasználónak teszi elérhetővé az S24 termékcsalád erőteljes teljesítményét és prémium Galaxy AI képességeit.”

A Galaxy S24 FE okostelefonnal bárki könnyedén lenyűgöző fényképeket és videókat készíthet. A kamerarendszer egy 50 megapixeles nagylátószögű objektívvel, valamint egy 8 megapixeles teleobjektívvel rendelkezik háromszoros optikai zoommal, mindkettőt optikai képstabilizátor (OIS) támogatja. Harmadik hátlapi kamerája 12 megapixeles ultraszéles lencsével felszerelt, előlapján 10 megapixeles szelfikamera található.

A kamerarendszer képességeit tovább fokozza a Samsung dinamikus ProVisual motor technológiája, amely a mesterséges intelligencia segítségével magasabb szintre emeli a képminőséget. A ProVisual motor az FE széria történetében az S24 FE készüléken válik először elérhetővé, továbbfejlesztett technológiája pedig olyan AI algoritmusokat kínál, amelyekkel lélegzetelállító részletességet és rendkívül gazdag textúrákat jeleníthetnek meg a felhasználók:

  • A Nightography, éjszakai felvételek funkció AI képjelfeldolgozással (ISP) javít a gyenge fényviszonyokon, hogy a felhasználó gyönyörű éjszakai portrékat készíthessen.
  • A széleslátószögű kamera 50 megapixeles Adaptív pixelérzékelőjével együttműködve a háromszoros optikai zoom mellett kétszeres nagyításnál is optikai minőségű teljesítményt nyújt. Az AI Zoom a digitális zoomhosszok közötti intervallumokban is továbbfejlesztett képminőséget kínál.
  • A Tárgyfelismerő rendszer a jelenetek felismeréséhez és a színek optimalizáláshoz Super HDR-ben (szuper nagy dinamikus tartományban) biztosít élénk és élethű fényképeket és videókat.

A szerkesztések során a Fotósegéd funkciói kelthetik életre a felhasználók ötleteit. A Galaxy S24 széria bevezetésével a Galaxy AI kiemelkedő szerepet tölt be a képek szerkesztésében és a kreativitás kibontakoztatásában:

  • A Generatív szerkesztés a tárgyak mozgatásával és eltávolításával újraalkothatja a környezetet, nagyobb kreatív szabadságot biztosítva.
  • A Portréstúdió rajzfilmek, képregények, akvarellek vagy vázlatok mintájára alkotja újra a szelfiket, hogy az online profilok még hangulatosabbá válhassanak.
  • A Szerkesztési javaslatokkal egy gombnyomással, gyorsan eltávolíthatóak olyan bosszantó hibák, mint például a tükröződés.
  • Az Azonnali lassú felvétel életünk legfontosabb eseményeinek minden egyes pillanatát megörökítheti.

A nagy teljesítményű Exynos 2400e lapkakészlet kompromisszummentes játékélményt kínálhat

Olyan elsőrangú funkciókkal is kompatibilis, mint a Ray Tracing (sugárkövetés). A sebességet és hatékonyságot előtérbe helyező világban a Galaxy S24 FE számos kulcsfontosságú funkciót alkalmaz, hogy az élvonalban maradjon:

  • Az 1,1-szer nagyobb Párakamrának köszönhetően hatékonyabban hűt, így az eszköz hosszabb ideig biztosíthatja a csúcsteljesítményt.
  • A nagyobb, 4700 mAh-s akkumulátor a gondtalan maratoni játékmenetekről gondoskodhat.
  • Az FE széria történetében valaha alkalmazott legnagyobb, 6,7 colos adaptív Dinamikus AMOLED 2X kijelző 120Hz-es képfrissítési frekvenciával kínál zökkenőmentes és lenyűgöző látványt.
  • A kültéri láthatóságjavító Vision Booster a színeket és a kontrasztot optimalizálja a kristálytiszta és kényelmes gaming élményért, még napfényes környezetben is.

 

Részletek: itt.

 

SOCIAL MEDIA