Átadták Törökbálinton a Würth új központját

Hírek

Felismerve a piac jelentőségét, a Würth-csoport az egyik első külföldi vállalatként érkezett Magyarországra 1988-ban. A cég négy fős vállalkozásként indult, ma már országszerte több mint háromszáz munkatársa van, ebből közel százharmincan dolgoznak az új, törökbálinti központban.

 

Az új törökbálinti telephely tervezésekor kiemelt szerepet kapott a természetes fény, amit az irodaház nagy üvegfelületei biztosítanak. A raktárcsarnok lesüllyesztése lehetővé teszi a kilátást a közeli erdős területre, így az épület kialakítása nemcsak esztétikus, de környezetével is összhangban van. A központ teljes mértékben földgáz mentes, az irodaház és a raktárcsarnok hűtéséről, illetve fűtéséről hőszivattyúk gondoskodnak. Az épületek energetikai besorolása BB. Az irodaház parkolójában 6 töltőoszlopon egyidejűleg 12 db elektromos autó tölthető. A napelemes energiatermelés kiépítésének első fázisában a raktárcsarnok tetején 175 KWh-os rendszert alakítottak ki, amelynek további bővítése várható. Az épületek terveit a Demeter Design Stúdió és a Reload Építészstúdió készítette, a generálkivitelezési munkálatokat a Kész Group végezte. Generál építész és belsőépítész tervezők Demeter Nóra DLA (DDS Design), Petőcz-Tóth Anikó és Csizmadi Péter DLA (Reload Építészstúdió) voltak.

Az új székház ünnepélyes avatóján Prof. Dr. h. c. mult. Reinhold Würth, a vállalat tulajdonosa ünnepi beszédet mondott, amelyben kiemelte a magyarországi cég gazdag múltját és jövőbeli terveit. Az ünnepségen a Würth család tagjai mellett számos üzleti partner és meghívott vendég is jelen volt, akik együtt ünnepelték a vállalat új mérföldkövét – írják.

Csapó Gergely, a Würth Szereléstechnika Kft. ügyvezető igazgatója a megnyitón elmondta: „Az évek során olyan infrastruktúrát építettünk ki, amelyen keresztül bármikor partnereink segítségére lehetünk: 180 fős értékesítési csapatunk iparágakra specializálódva dolgozik, miközben folyamatosan bővítjük üzleteink számát és fejlesztjük elektronikus kereskedelmünket. Szerteágazó tevékenységünknek most olyan hátteret hoztunk létre, amely évtizedekre biztosítja a kompromisszumok nélküli fejlődési lehetőséget. Ez a központ a bizonyíték rá, hogy a Würth-csoport hosszú távon tervez magyarországi partnereivel. Mi hiszünk abban, hogy a partnerekhez közel lenni érték.”

 

SOCIAL MEDIA