Idén ünnepli 15. születésnapját a hazai InStyle magazin

Hírek

A 15 éves jubileumi kiadásban Alberti Petra Bianka mellett feltűnnek a lap korábbi főszerkesztői, Pócsik Anita és Szűcs Péter is, akik személyes gondolataikkal köszöntik az olvasókat, valamint a szerkesztőség tagjai is felelevenítik az elmúlt évek legkedvesebb projektjeit.

 

„Az InStyle nem divatot diktál, hanem segít kialakítani a személyes stílusodat” – írták a 15 évvel ezelőtti, első hazai InStyle magazinban, és ez az állítás azóta sem kopott meg.

„15 éve indult el a hazai InStyle, a világ vezető és hazánk egyedülálló stílusmagazinjának története, és ez a történet folyamatosan gazdagodik, színesedik, formálódik, és a márka nemcsak stílustippeket ad, de értéket is teremt, a magazinban, a weboldalon és a videókban, podcastokban egyaránt. Belevaló nőket mutat be, inspiráló #képesvagyok történeteket mesél el, és segít egy elfogadó, skatulyáktól mentes világkép kialakításában, átírni a szabályokat, ledönteni a falakat” – emelte ki az InStyle főszerkesztője, Alberti Petra.

A születésnapi lapszám különlegességeként visszatér az InStyle első hazai címlapsztárja, Tenki Réka, aki most ismét a borítón szerepel. A magazin oldalain pedig olyan emlékezetes arcokkal találkozhatunk újra, mint Dobó Kata – aki a legtöbb alkalommal szerepelt a lap címlapján és egykor még saját rovata is volt, a Kérdezd Katát –, illetve olyan tehetségekkel, akiket az InStyle tett először címlapra, vagy Radics Gigivel, aki a legfiatalabb címlapsztárja volt a magazinnak. Emellett visszatekintést is kapunk a lap történetének legmeghatározóbb pillanataiba és az elmúlt 15 év legemlékezetesebb történéseibe. Az ünnep azonban itt nem áll meg, az őszi lapszám megjelenésével egy külön videósorozat indul az InStyle YouTube-csatornáján…

 

SOCIAL MEDIA