Polgár Péter új pozícióban

Karrier Kiemelt

Polgár Péter hét év után távozik a Brightly Kommunikációs Ügynökségtől, ahol az elmúlt négy évben üzletfejlesztési igazgatóként dolgozott. 

 

„Egy emberileg és szakmailag is kiváló csapatban dolgozhattam, fejlődhettem, amiért nagyon hálás vagyok. 2017-ben account managerként kezdtem itt dolgozni, 2020-tól pedig az üzletfejlesztési igazgatói feladatokat láttam el. Kihívás, élmény, öröm volt. Köszönöm Kulicz Gábornak, a Brightly ügyvezető igazgatójának, hogy a majdnem hét év alatt végig feltétlen támogatását és bizalmát élvezhettem. Kérlek benneteket, hogy a Brightly csapatát a jövőben is olyan változatlan bizalommal keressétek, mint tettétek ezt eddig rajtam keresztül” – mondta távozása kapcsán Polgár Péter.

A szakember 2024. október 1-től a Szépművészeti Múzeum – Magyar Nemzeti Galéria és társintézményei vállalati kapcsolatokért felelős Nonprofit Kft. vezető munkatársaként (head of corporate relations) folytatja tovább karrierjét.

„Megtiszteltetés számomra, hogy szakmai tapasztalataimat és a művészetek iránti személyes elkötelezettségemet egyszerre kamatoztathatom a magyar és a nemzetközi kulturális élet egyik legmeghatározóbb intézményénél” – mondta új feladatáról az ismert kommunikációs szakember.

Polgár Péter a Márkamonitor konferenciáinak is visszatérő előadója, moderátora, így számunkra külön öröm, hogy karrierjének egy újabb állomásáról adhatunk hírt.

Nyitó képünk a Jazzy rádió stúdiójában készült. 

SOCIAL MEDIA