Alin Latu az iBanFirst magyarországi országigazgatója

Karrier Kiemelt

Az iBanFirst, a nemzetközi fizetések alternatívája a román Alin Latut nevezte ki Magyarország országigazgatójává, miközben továbbra is ő felel a romániai műveletekért. Alin Latu az iBanFirst magyarországi piaci jelenlétének megerősítéséért lesz felelős, egy olyan piacon, ahol a vállalat tavaly indította el tevékenységét.

 

Alin Latu hétéves tapasztalattal rendelkezik a devizapiacon és a nemzetközi fizetések terén, mivel Európa néhány leggyorsabban növekvő fintech vállalatánál dolgozott. Gazdasági kibernetika, statisztika és informatika szakon szerzett diplomát a Közgazdasági Akadémián. Az elmúlt három évben az iBanFirst Románia országmenedzsereként felügyelte a helyi iroda tevékenységét és vezette a vállalat romániai piaci terjeszkedését. Az előléptetésre a Romániában elért sikeres eredmények után került sor: az üzletág éves szinten 100%-kal nőtt, és  vállalati ügyfelei száma meghaladja az ötszázat.

„Nagyon örülünk, hogy Alin Latu vezeti magyarországi tevékenységünket. A devizapiacon szerzett tapasztalata, valamint a romániai üzletágunk irányításában és bővítésében elért eredményei alapján ideális jelölt a magyarországi növekedésünk irányítására. Biztosak vagyunk benne, hogy Alin megismétli majd a sikereit, és folytatni fogja küldetésünket, hogy kiváló és innovatív határokon átnyúló fizetési megoldásokat nyújtsunk a magyarországi és a közép-kelet-európai régió vállalkozásainak” – mondta Johan Gabriels, az iBanFirst délkelet-európai regionális igazgatója.

„Megtiszteltetés számomra, hogy Magyarország országigazgatójaként vállalhatom ezt az új kihívást. Alig várom, hogy a vállalat eddigi eredményeire építve, a helyi csapattal szorosan együttműködve kivételes szolgáltatásokat és innovatív fizetési megoldásokat nyújtsak a magyarországi vállalkozásoknak” – mondta az iBanFirst romániai és magyarországi országigazgatója.

 

SOCIAL MEDIA