Megérkezett James Gunn új DC animációs sorozatának első előzetese

Tejszínhub

A DC Studios és a Warner Bros. Animation által gyártott, decemberben debütáló animációs sorozat lesz az első cím, amely elindítja James Gunn és Peter Safran áltam megálmodott az új DC univerzumot.

 

A hétrészesre tervezett animációs decemberben indul a Maxon.

A Creature Commandos egy bebörtönzött szörnyekből álló titkos csapat kalandjait mutatja be, akiket olyan küldetésekre toboroznak, amelyeket az emberek számára túl veszélyesnek ítélnek. Amikor minden más kudarcot vall… ők az utolsó, legrosszabb lehetőséged.

A sorozat eredeti hangjai: Steve Agee (Economos), Maria Bakalova (Princess Ilana), Anya Chalotra (Circe), Zoe Chao (Nina Mazursky), Frank Grillo (Rick Flag Sr.), Sean Gunn (GI Robot & Weasel), David Harbour (Frankenstein), Alan Tudyk (Dr. Phosphorus), Indira Varma (The Bride) és Viola Davis (Amanda Waller).

 

Pingvin – Új trailer kíséretében bejelentették a sorozat premierjének időpontját

Szeptember 20-án indul a Maxon és az HBO-n Colin Farrell és Christin Milioti főszereplésével a Batman spin-off sorozata, a Pingvin.

A nyolc részes sorozat friss előzetese a San Diego Comic-Conon debütált elsőként, most pedig magyar felirattal is megtekinthető már.

 

SOCIAL MEDIA