A Knorr legújabb, természetes összetevőkből álló vegetáriánus krémlevesei és ragui könnyen elkészíthető, tápláló megoldást nyújtanak a nyaralás és a hétköznapok során is.
Knorr Vego vegán chilis bab
A Knorr új mexikói vegán raguja, a chili sin carne kiváló rost- és fehérjeforrás. Az alapját vörös vesebab, szójafehérjéből készült darálthús-helyettesítő és a mexikói ízvilágot idéző pikáns fűszerezés adja. Rizzsel vagy tésztával tálalva pillanatok alatt ízletes és teljes értékű vegán étel készíthető belőle két fő számára, amely kényelmes megoldást nyújt a mindennapokra. A termék nem tartalmaz tartósítószert, hozzáadott ízfokozó adalékanyagot, valamint mesterséges színezéket sem.
Knorr Vegetáriánus gombócok paradicsomszószban
A fenntartható mezőgazdaságból származó szójából és búzából készült vegetáriánus gombócokat paradicsom, fokhagyma és olasz zöldfűszerek ízesítik, melyekkel könnyen és gyorsan ízletes toszkán fogást varázsolhatunk az asztalra. A gombócokat egy edénybe helyezve pár perc alatt fel lehet melegíteni mikróban vagy a tűzhelyen. Ideális választás lehet tészták mellé vagy akár szendvicsek feltétjeként is.
Knorr vegetáriánus krémlevesek
A Knorr vegetáriánus krémlevesei egytől egyig 100%-ban természetes, minőségi, válogatott és fenntartható mezőgazdaságból származó alapanyagból készülnek. A mesterségesszínezék-, ízfokozó- és tartósítószer-mentes krémleveseket a glutén- és húsmentesen étkezők is nyugodt szívvel fogyaszthatják. A Knorr krémlevesek újrahasznosítható, visszazárható üvegben kerülnek a boltok polcaira, három ízben. A Knorr Zöldségkrémlevest nyolcféle, fenntartható mezőgazdaságból származó zöldség ízesíti, melyek között szerepel a sárgarépa, a sütőtök, a póréhagyma és a cukkini is. A Knorr Sütőtökkrémleves bársonyos állagát a szerecsendió hozzáadása teszi igazán izgalmassá. A harmadik verzió pedig a nyáron nagy népszerűségnek örvendő Knorr Paradicsomkrémleves, amely a zamatos paradicsomnak és az illatos bazsalikomnak köszönheti lágy ízét.